Keresztcsonttáji fájdalom

derék, fájdalom | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin   InforMed | Szendei, K.

Kérem segítségüket, mert rettenetesen aggódom. Tegnapi napon diagnosztizáltak egy húgyhólyag gyulladást, ami az egész vesémre kisugárzik .Fáj tőle a derekam .Eddig rendben lenne, mert kaptam antibiotikumot és egy hétig a további ellenőrzésig szednem kell.

Ami az én aggodalmam, hogy a keresztcsontomnál (fölötte talán kicsivel) érzek nyomást, most már 2 napja. Nem fájdalom, hanem nyomás, ami időnként kisugárzik, és az egész derekam majd leszakad. Tegnap, miután az orvos azt mondta, hogy komolyan sugározhat a derekamra a fajdalom, meg nyugodt voltam. Ez a nyomás, amit ott érzek, viszont aggodalommal tölt el. Félek, hogy esetleg daganat nyomja a keresztcsontomat, lehetséges, hogy a daganatot ebben a formában érzem? Kivárjam az egy-két napot, amíg az antibiotikum használ, vagy azonnal forduljak orvoshoz? Milyen orvoshoz kell ez esetben fordulni? Nagyon félek a ráktól, kérem, írjanak választ mihamarabb!

A hirtelen jött hideg nagyon sok lázzal, izületi és izomfájdalommal járó, legtöbbször vírusos eredetű megbetegedés halmozódással jár praxisomban. A leírtak alapján valami hasonlóról lehet szó. Mire válaszomat megkapja, valószínűleg már panaszmentes. Ha nincs gyógyszer allergiája és a keresztcsonti fájdalma a hólyaghurut megszűnte után is fennállnak, akkor nyugodtan vegyen be 1-2 Algopirint. Nem kell azonnal komoly betegségre gondolni.

A válaszok az orvos és beteg személyes találkozását, illetve az orvosi vizsgálatot nem pótolják!

| derék, fájdalom
2002-07-11 13:37:54
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop