Nyilvánosságra hozták Whitney Houston lányának boncolási jegyzőkönyvét

Az elfogyasztott drogok és arcának vízbemerülése következtében fellépett tüdőgyulladás vezetett Bobbi Kristina Brown, Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának nyolc hónappal ezelőtti halálához a pénteken közzétett boncolási jegyzőkönyv szerint.

Bobbi Kristina Brown, bulvár | MTI Hírek13 | MTI
A 22 éves televíziós személyiséget és énekest 2015 januárjában találták eszméletlenül, arccal vízben fekve atlantai otthonának fürdőkádjában. Bobbi Kristina Brown több hónapig volt kómában, és egy hospice otthonban halt meg 2015. július 26-án.

A Fulton megyei orvosszakértői hivatal jelentése szerint a szervezetében talált alkohol és marihuána, valamint altatóként vagy szorongáscsökkentőként alkalmazott gyógyszerek is szerepet játszottak Bobbi Kristina Brown halálában.

A "halálos kimenetelű események sorát elindító" mögöttes ok "ebben az esetben a vízben való elmerülés, amely drogmérgezéssel volt összefüggésben" - olvasható a korábbi vizsgálati feljegyzéseket is figyelembe vevő jelentésben, amelynek írói ugyanakkor kijelentették azt is, hogy lehetetlen megállapítani, véletlen vagy szándékosság áll a haláleset mögött.

"A haláleset biztosan nem természetes okok következménye volt, de az orvosszakértő nem tudta meghatározni, hogy szándékos vagy véletlen okokra vezethető vissza" - írták a szakértők.

A jelentés közzétételét egy Georgia állambeli bíró rendelte el csütörtökön, eleget téve a WXIA nevű atlantai televíziócsatorna keresetének. Az ügyészek ellenezték a jelentés nyilvánosságra hozását, mivel véleményük szerint az veszélyezteti a nő halálának ügyében zajló bűnügyi nyomozást.

Bobbi Kristina Brown bíróság által kirendelt gondnoka, Bedilia Hargrove június 24-én fizikai bántalmazás és lopás miatt 10 millió dolláros keresetet nyújtott be Nick Gordon ellen egy Fulton megyei bíróságon.

A lányánál három évvel idősebb, árva Nick Gordont Whitney Houston saját gyermekeként nevelte - noha hivatalosan soha nem adoptálta -, Bobbi Kristina Brown pedig férjeként hivatkozott rá. A lakást, amelyben megtalálták az eszméletlen nőt, a pár közösen lakta.

Bedilia Hargrove később azzal is megvádolta a férfit a bírósághoz benyújtott újabb keresetében, hogy "mérgező koktélt" adott a nőnek, majd arccal lefelé fordította a fürdőkádban. A férfi szóvivője ugyanakkor minden alapot nélkülözőnek és rágalmazásnak nevezte a vádat.

A fiatal nő halála emlékeztet arra, ahogyan édesanyja, Whitney Houston is életét vesztette. A hatszoros Grammy-díjas énekesnőt a Beverly Hilton Hotelben találták meg arccal lefelé fordulva egy forró vízzel teli kádban, közvetlenül a 2012-es Grammy-díjátadó előtt. A vizsgálati jelentés szerint baleset történt, az énekesnő kokainfogyasztás és szívbetegség következtében fulladt vízbe.

Az akkor 18 éves Bobbi Kristina Brown anyja halála után arról beszélt Oprah Winfrey műsorában, hogy szeretné továbbvinni anyja hagyatékát mint énekes, színész és táncos. Bár voltak televíziós szereplései, nem sikerült befutnia. Énekesként pedig akkor aratta a legnagyobb sikert, amikor 2009-ben anyjával duettet énekelt a New York-i Central Parkban.

| Bobbi Kristina Brown, bulvár
2016-03-07 18:31:50

Web Design & Development Prowebshop