Egészségorientált lakást vásárolt Leonardo DiCaprio

C-vitaminos zuhannyal felszerelt tízmillió dolláros (2,2 milliárd forint) lakást vásárolt Leonardo DiCaprio a New York-i Greenwich Village városnegyed egyik speciális, az egészséges életmódot és a mindennapi wellnesst szolgáló épületében.

Az amerikai filmsztár két hálószobás, két és fél fürdőszobás lakást vásárolt a Delos Ház nevű ingatlan negyedik emeletén. Az épület egyebek mellett C-vitaminnal dúsított zuhanyt, tisztított levegőt és vizet, aromaterápiás levegőztető rendszert, valamint egész nap működő speciális fényrendszert biztosít lakóinak, akiknek kényelméről "wellnessfelügyelő" is gondoskodik.

DiCaprio állítólag a manhattani épület penthouse lakásához tartozó, egymillió dolláros parkolóhelyen tarthatja a százezer dollárt érő, Fisker Karma márkájú hibridautóját, amíg az érintett luxuslakást el nem adják.

A Wall Street farkasa című film sztárja a közelmúltban vásárolt egy nyolcmillió dolláros lakást egy már birtokában lévő négymillió dolláros manhattani ingatlan tőszomszédságában. DiCaprio összesen több mint 23 millió dollárt költött három különböző ingatlanra idén február óta.

| USA, bulvár, egészség, Leonardo DiCaprio
2014-05-07 21:05:28
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop