Diéta

Mesterséges édesítőszerek - az aszpartam rákot okoz?

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) rákkutató részlege az alacsony kalóriatartalmú édesítőszert, az aszpartámot „lehetségesen rákkeltőnek” minősítette. További kutatásokra van szükség az édesítőszer és a rák közötti lehetséges kapcsolat feltárásához.


A vastagbélhurut étrendjéről

A diéta célja: hogy biztosítsuk a tápcsatorna kíméletét, valamint a szervezet tápanyagszükségletét.


Lehetséges, hogy az aszpartam fokozza a szorongást?

Kutatások szerint az aszpartám, mely a diétás italokban és ételekben gyakran használt mesterséges édesítőszer, növelheti a szorongás kockázatát.


A csontritkulás diétás megelőzése

A csontritkulás a felnőtt lakosság jelentős hányadát érinti, a nőket legalább háromszor olyan gyakran, illetve náluk általában súlyosabb lefolyású, mint a férfiaknál. Kialakulásában jelentős szerepe van a helytelen táplálkozásnak - részben az elégtelen kalciumbevitelnek - és a helytelen életmódnak.


Étkezési tanácsok veseköveseknek

A diéta célja a hő növekedésének lassítása és újraképződésének megakadályozása.


1 | | | | | | | | | |

Web Design & Development Prowebshop