Ajándékozási ötletek fogyókúrázóknak

Ha a szeretteink közül valaki éppen fogyni próbál, biztosan segíteni akarunk neki. Jó alkalom erre a karácsony, de ha nem figyelünk az ajándékra, árthatunk is vele.

karácsony, fogyókúra, ünnep, ajándék | InforMed Hírek16   InforMed | Sándor, K.

Az alábbi ötletek és nem ajánlott dolgok listája segíthet az ajándékozásban, ráadásul nem csak fogyókúrázóknak jó, hanem mindenkinek, aki egészségesen akar élni.

Egészséges finomságok

Jó ötlet a vegyes gyümölcskosár, különleges gyümölcsöket is ajándékozhatunk, lehetőleg a biopiacról, adhatunk extra szűz olívaolajat, gyógy- és fűszernövényeket, teákat, sőt, elültetni magvakat is a kertbe.

Lehetőleg ne adjunk a fogyni vágyónak csokoládét vagy süteményt. Lehet, hogy a jó szándék vezérel, de a megajándékozott úgy érezheti, keresztbe teszünk törekvéseinek.

Főzőtanfolyam

Érdemes szétnézni a neten, számtalan lehetőséget kínálnak, de vehetünk szakácskönyvet is.

Konyhai eszközök

Itt is széles a választék, vehetünk zöldségpárolót, aprítót, gyümölcscentrifugát, wokot, víztisztítót, citromfacsarót. Csak a pénztárcánk szab határt.

A mérleg nem jó ötlet, csak akkor adjuk, ha az illető kifejezetten kéri.

Edzőfelszerelés, sportruházat

Ha tudjuk, hogy a megajándékozott pontosan milyen mozgásformát választott, könnyű dolgunk van. Néhány a lehetőségek közül: egy pár kesztyű kertészkedéshez, lépésszámláló, pulzusmérő. Ügyeljünk arra, hogy ajándékunkkal ne hajszoljuk bele a megajándékozottat valamibe, amit nem csinál, hogy ne érezze kényszernek.

Súlyzókészletet ne vegyünk az egészsége érdekében éppen csak sétáló nagypapának.

Ajándékutalvány

Ha nem jut eszünkbe semmi konkrétum, adhatunk utalványt is valamilyen egészséges termékre. Ne ajándékozzunk azonban edzőtermi bérletet, és ne írassuk be az illetőt fogyókúrás programba sem.
| ünnep, ajándék, karácsony, fogyókúra
2019-12-05 11:11:42
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop