Az Ön által kiválasztott kulcsszó az alábbi 6 cikkekben szerepel:
Vöröshús fogyasztása egy kísérletes táplálkozási tanulmányban a biogén amin (TMAO, trimethilamin-oxid) egyértelmű felszaporodá...
Akár 20 százalékkal is emelheti a korai halálozás kockázatát, ha valaki naponta eszik feldolgozott vörös húst, például hamburge...
Az elfogyasztott vörös és feldolgozott húsok mennyiségének csökkentése, a több rost étrendbe iktatása és a rendszeres testmozg...
Nagyobb a szélütés kockázata azoknál a nőknél, akik sok vörös húst esznek - állapították meg egy tíz évig tartó, több tíze...
Napjainkban a magas vérnyomás a legfőbb oka a kardiovaszkuláris morbiditásnak és mortalitásnak. A só-, alkohol-, kalória-, kálium-...
Több tanulmány vélt már felfedezni kapcsolatot a vörös húsok (marhahús, bárány stb.)és a rák vagy a szívbetegségek között, a...