Főoldal/ Diéta/ Egészséges táplálkozás/

Az Ön által kiválasztott kulcsszó az alábbi 6 cikkekben szerepel:

1. Egészségtelen a vörös hús
(2018-12-21)
Vöröshús fogyasztása egy kísérletes táplálkozási tanulmányban a biogén amin (TMAO, trimethilamin-oxid) egyértelmű felszaporodá...

2. A mindennapi vörös hús akár 20 százalékkal is emelheti a korai halálozás kockázatát
(2012-03-14)
Akár 20 százalékkal is emelheti a korai halálozás kockázatát, ha valaki naponta eszik feldolgozott vörös húst, például hamburge...

3. Tanulmány: a vörös és a feldolgozott húsok növelik a bélrák kockázatát
(2011-05-24)
Az elfogyasztott vörös és feldolgozott húsok mennyiségének csökkentése, a több rost étrendbe iktatása és a rendszeres testmozg...

4. A sok vörös hús növeli a nők kockázatát a szélütésre
(2011-01-04)
Nagyobb a szélütés kockázata azoknál a nőknél, akik sok vörös húst esznek - állapították meg egy tíz évig tartó, több tíze...

5. A vörös hús és a vas hatása a vérnyomásra
(2008-07-24)
Napjainkban a magas vérnyomás a legfőbb oka a kardiovaszkuláris morbiditásnak és mortalitásnak. A só-, alkohol-, kalória-, kálium-...

6. Rákkeltők a vörös húsok?
(2003-09-30)
Több tanulmány vélt már felfedezni kapcsolatot a vörös húsok (marhahús, bárány stb.)és a rák vagy a szívbetegségek között, a...

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop