Elhízás - 57 éves nagymama elkeseredése

Kérem gyors segítségüket, mert sem lelkileg, sem fizikailag már nem bírom elviselni ezt a sok szenvedést, amin nap, mint nap átmegyek.
Kóros elhízással, sokízületi gyulladással, pánikbetegséggel, magas vérnyomás, szív- és érrendszeri problémákkal küszködök. 1992. óta jelentkeznek a problémáim, akkor állapították meg és műtöttek meg strúmával - azóta egyik betegség követi a másikat.
Nagyon sok fogyókúrát kipróbáltam, kisebb-nagyobb eredménnyel, de mindig több kilo jött vissza, mint ami lement.
Nem tudom, hova forduljak, legalább 60 kg súlytól meg kellene, hogy szabaduljak, persze fokozatosan, de az állapotom olyan, hogy ezt már csak állandó orvosi felügyelet mellett végezhető el.
Időm van, nyugdíjas vagyok - a betegségeim miatt kértem az előrehozott öregségi nyugdíjazásomat - 57 éves vagyok.
Kérem segítségüket, egyedül, itthon nem tudom megcsinálni, mert állandóan nagy a kísértés. NAGYON SZIGORU ELLENŐRZÉS MELLETT - valamint a sokízületi problémáim miatt csak fekvő tornát, valamint napi 300-1500 m-t sétálhatok, de ez nem mindig sikerül.
Bocsánat ezért a csapongó írásért, de szerettem volna, ha megismernének valamennyire, valamint nagy álmom, hogy szeretném megélni legalább az első unokám születését - aki azt mondja nekem nagyikám.
Várom segítő soraikat, illetve javaslatukat, hogy merre tovább, hova forduljak?

elhízás, fogyókúra | Az Orvos válaszol - Dr. Boncz Ágota 2009 ;14(januári)   InforMed | Boncz, Á.
Kórházi körülmények között dr. Pados Gyula professzor úr és dr. Audikovszky Mária foglalkoznak jelentősen elhízott betegek kezelésével a Szent Imre Kórházban (Bp, Tétényi u. 12-16.).

Kapcsolódó cikkek az Elhízás, fogyókúra rovatban olvashatók.

| elhízás, fogyókúra
2009-01-20 20:01:51
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop