Fogyjunk természetesen!

Fogyni sokan, sokat és szinte állandóan szeretnének. Ezért akár a legvadabb diétákat is képesek kipróbálni, néhányan pedig gyógyszerek szedésével próbálják felgyorsítani a megunt súlyfelesleg leadását. Szinte minden évben jelenik meg valamilyen újfajta, sokat ígérő fogyasztószer. Most ezek közül egy olyannal szeretnénk megismertetni olvasóinkat, mely természetes módon, kíméletesen járul hozzá a fogyáshoz és az azzal járó salaktalanításhoz. Ez utóbbi azért is fontos, mert legtöbben nemcsak pluszkilókkal, hanem jelentős mennyiségű salakanyaggal is gyarapították szöveteiket -helytelen életformájuknak köszönhetően. Az ideális fogyasztóprogram fontos része tehát a szövetek megtisztulása is. E kettőt egyaránt támogatja a tejsavó és a régóta ismert almaecet.

fogyókúra, elhízás | Ideál - Reforméletmód magazin   Celsus Kft. | Balaicza, E.
A sajt és a túró készítésekor keletkező átlátszó folyadék rendkívül egészséges, hiszen rengeteg vízoldékony vitamint (elsősorban B-vitaminokat), relatíve sok ásványi anyagot (főleg kalciumot, káliumot és fluort), több létfontosságú aminosavat és némi tejcukrot is tartalmaz. Viszont nagyon kevés benne a zsiradék és a szénhidrát. A friss savó rendkívül érzékeny, gyorsan átalakul, és ezzel veszít is biológiai értékéből, a bomlási folyamatoknak köszönhetően ugyanis a benne található, rendkívül értékes, jobbra forgató tejsavból balra forgató tejsav keletkezik, amely az anyagcserét lassítja. Ezért, ha nem tud friss savóhoz jutni, legjobb, ha a belőle készült tablettát vagy port használja.

A savófehérjék (laktalbumin) a legjobb minőségű létfontosságú aminosavakat tartalmazzák nagy koncentrációban, ezért olyan fontosak a vegetáriusoknak és a sportolóknak. A tejsavóban található aminosavak segítik még a májsejtek regenerálódását és méregtelenítő működését is. Így a tejsavó vagy a szárított, édes tejsavópor fogyasztása különösen hasznos májbetegeknek, illetve salaktalanító kúrát végzőknek.

Hogyan hat?

  • A tejsav és a tejcukor fokozzák a bél izomzatának működését és elősegítik a bélbaktériumok regenerálódását.
  • A savóban található aminosavak és egyszerűbb felépítésű fehérjék (albumin, globulin), továbbá az orotsav támogatják a máj működését, méregtelenítő funkcióját.

Aki nem tud friss tejsavóhoz vagy édes tejsavóporhoz (Molkedrink) jutni, annak még egyszerűbb, ha a bármelyik drogériában beszerezhető tejsavós almaecet-tablettát fogyasztja.

AZ ALMAECET

Az almaecet számos vitamin, ásványi anyag, nyomelem, aminosav, enzim stb. természetes forrása: a tudományos vizsgálatok eddig több mint 90-féle olyan anyagot mutattak ki belőle, melyek a szervezet számára különösen egészségesek. A több ezer éves tapasztalatok szerint kiváló anyagcsere-aktiváló, serkenti az emésztést, csökkenti a vérzsírokat, feszesebbé és üdébbé varázsolja a bőrt, aktiválja a keringést, a szív- és veseműködést.

Különösen közkedvelt mostanában a diéták, fogyasztó- és cellulitiszkúrák kiegészítéseként.

Hogyan hat?

  • fokozza a zsírok lebontását
  • aktiválja a szöveti anyagcserét
  • gyorsítja az emésztést
  • csökkenti a zsírok felszívódását,
  • az ödémák kiürülését.

Ezért tejsavóval kombináltan még intenzívebbé teszi a szépítő salaktalanító és fogyókúrás program hatását.

Aki tehát szeretné meggyorsítani a fogyást, minden étkezés előtt fogyasszon almaecet-tablettát! Az érzékenyebb gyomrúaknak az almaecetes oldat fogyasztása egyáltalán nem javasolt!

Természetesen almaecet és tejsavó rendszeres vagy kúraszerű használatával sem érhetünk el kellő eredményt, ha emellett étkezésünk egészségtelen, túl sok kalóriát, felesleges zsírt és szénhidrátot tartalmaz, illetve, ha egyáltalán nem, vagy csak igen keveset mozgunk.

| fogyókúra, elhízás
2002-10-03 16:10:02
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop