Fogyasztó tabletták

K.: Tudom, hogy nincs azonnal ható módszer a fogyásra, minden a bevitt kalória csökkentésén és a mozgáson múlik. De az új gyógyszer, a Xenical, amely segít lefogyni, igen érdekesnek és logikusnak tűnik. Mi a története?

fogyasztó, tabletta, zsírfelszívódás, diéta, súlycsökkentés | The New York Times Health News Service   Medincorp | Anderson, E.

V.: Az FDA által a közelmúltban - de kizárólag azok számára, akiknek magas a testtömeg indexük - elfogadott orlistat (Xenical) eltérő módon hat, mint a többi eddig piacra dobott fogyasztó tabletta. Azok az éhségérzet elnyomásával működnek. Az orlistat blokkolja a zsírbeépítő enzimeket, és lehetővé teszi, hogy az étrenddel a szervezetbe kerülő zsír mintegy egyharmada a végbélen keresztül távozzék.

Igen, feltétlenül okozhat hasmenést. Valamint a zsírban oldódó vitaminok elvesztését is, tehát a betegnek egyidejűleg szednie kell multivitaminokat is. A fokozott bélgázképződés is problémákat okozhat. A felmérésben részt vevők átlagsúlya 100 kilogramm volt, de csak 3 kilóval fogytak kevesebbet, mint a placebo-csoport tagjai. Mindent összevetve a 900 résztvevő beteg majdnem fele kiesett, mielőtt a kísérlet véget ért volna. Nem csodaszer, a gyógyszer szedése mellett szükséges az alacsony kalóriabevitel és az is világos, hogy csak azok íratják fel maguknak ezt a drága gyógyszert, akik komolyan akarnak fogyni.

Megjelent: Medical Tribune News Service

| fogyasztó, tabletta, zsírfelszívódás, diéta, súlycsökkentés
2002-08-01 00:05:54
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop