Az Ön által kiválasztott kulcsszó az alábbi 6 cikkekben szerepel:
A túlzott sófogyasztás, mely hosszú távon a vérnyomás emelése útján fokozza az agyvérzés és a koszorúérbetegség kockázatát...
A túl sok konyhasó fogyasztása szívbetegséget okozhat, de van egy olyan előnyös oldala is, amivel eddig nem foglalkoztak, valószín...
Vizsgálatok szerint a sót már a hathónapos csecsemők is kívánják. Ez a létfontosságú vegyület lehet ártalmas, de az lehet a só...
Nem csak a táplálékban lévő nátriumfelesleg emeli a vérnyomást és a szív-keringési kockázatot. A káliumhiány is oka lehet a ma...
Alvás közben sok embernek időnként kimarad a lélegzetvétele, ami néhány másodpercig, de akár percekig is tarthat és több bete...
A túlzott sófogyasztás nemcsak a vérnyomást emeli, hanem a halálozás kockázatát is növeli - állapították meg amerikai szaké...