Vöröskeresztes tanfolyamok

Vöröskereszt, elsősegély, Vöröskereszt | Népszabadság   Népszabadság
A Magyar Vöröskereszt budapesti szervezetének oktatási kabinetjében szeptemberben újra megkezdődnek a népszerű egészségügyi tanfolyamok. A vöröskereszt várja mindazok jelentkezését, akik családjukban, környezetükben szakszerűbben szeretnének segíteni a betegeken, rászorultakon. Szívesen látják azokat a fiatalokat is, akik - akár hivatásszerűen - gyerekekkel akarnak foglalkozni.

A házigondozó-ápoló tanfolyamon alapvető ápolástani, elsősegélynyújtó és szociális ismereteket, a babysitter-tanfolyamon gyermek-elsősegélynyújtást,gyermekgondozást és csecsemőápolást oktatnak. A harmadik kurzuson kizárólag elsősegélynyújtást tanítanak, az e téren elsajátítható, legmagasabb szintű ismeretekből vizsgát is tehetnek a résztvevők. A tanfolyamokra augusztus 24. és szeptember 11. között lehet beiratkozni a vöröskereszt székházában, a Vigadó tér 3.-ban.

A tanfolyamok költségének nagyobbik részét a budapesti szervezet állja. A házigondozó- és a babysitter-tanfolyamok hallgatóitól kért hozzájárulás négyezer forint, az elsősegélynyújtó kurzus résztvevőitől kétezer forintot kérnek - tájékoztatta lapunkat Bokor Tünde, a szervezet PR-munkatársa.

| vöröskereszt, elsősegély
2002-07-10 12:11:22

Web Design & Development Prowebshop