Kínában ismét több millióan kerültek zárlat alá

Több mint húsz városban azonosítottak fertőzési gócpontokat. Az esetszámok emelkedését a hatóságok a delta variáns megjelenésével magyarázzák. Hétfőn 55 új fertőzöttet jelentettek.


Harmadik védőoltás a rizikócsoportok számára Németországban

Szeptembertől kaphatják meg a koronavírus elleni harmadik védőoltást a rizikócsoportokhoz tartozók - erről döntöttek hétfőn.


A CDC a delta variánsról

A koronavírus gyorsan terjedő delta variánsa súlyosabb betegségeket okozhat és fertőzőbb, mint a Covid-19 más változatai


Harmadik oltás Izraelben

Az idősek már a jövő héten elkezdődő újraoltásáról, a harmadik adag Pfizer/BioNTech vakcina beadásáról döntöttek az izraeli egészségügyi minisztériumban a 60 év fölöttiek és a veszélyeztetett csoportok számára. Az emlékeztető oltásokat már a jövő héttől elkezdik beadni Izraelben.


A harmadik oltás és az utazás

Az Európai Bizottsághoz fordul a szocialista Ujhelyi István annak érdekében, hogy azok a keleti vakcinával oltott magyar állampolgárok, akik harmadik oltásnak egy európai engedéllyel rendelkező koronavírus elleni vakcinát kapnak, automatikusan hozzájuthassanak az unió egységes, digitális Covid-igazolványához.


Izraelben már csaknem 200 embert ápolnak kórházban

Izraelben már csaknem 200 embert ápolnak kórházban a koronavírus-fertőzés szövődményei miatt a delta vírusváltozat okozta negyedik hullámában, és közülük több mint száz ember állapota súlyos.


Kína nem engedi vizsgálódni a WHO-t

Kína nem fogadja el az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által javasolt, a koronavírus eredetvizsgálatának második szakaszára vonatkozó tervet - közölte keddi sajtótájékoztatóján Ceng Ji-hszin, a kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság helyettes vezetője.


Nem hatásos 60 év feletti beoltottak negyedénél a Sinopharm vakcinája

A fővárosi és kerületi tesztelésen eddig részt vett, Sinopharm vakcinával beoltott 60 év felettiek 24,18 százalékánál nem alakult ki megfelelő védettség a koronavírus ellen - közölte a Főpolgármesteri Hivatal az újabb adatok alapján.


Izraelben tombol a negyedik hullám

Izraelben megugrott az új koronavírus-fertőzöttek száma, és egyre több a súlyos beteg is a delta változat okozta negyedik hullámban.


Izraelben harmadik oltást kapnak az immunhiányosak

Egyelőre csak az immunhiányos betegek újraoltását tervezik, de vizsgálatokat folytatnak annak eldöntésére, hogy szükséges-e mindenkinek beadni egy harmadik, emlékeztető adagot.


1 | | | | |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop