Újabb kórházberuházásra keresnek kivitelezőt Székesfehérváron

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház gyorsított meghívásos közbeszerzést hirdetett egy új épület kivitelezésére, valamint több meglévő felújítására, amelyeknek költségét nettó 2 milliárd 749 millió forintra becsüli - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az Európai Unió a beruházást a TIOP struktúraváltoztatást támogató infrastruktúrafejlesztés a fekvőbeteg-szakellátásban című programja keretében támogatja.

A feladat egy új diagnosztikai tömb felépítése 3 szinten, nettó 5869 négyzetméter területtel. Teljesen fel kell újítani egy 2722 négyzetméteres, részlegesen pedig egy 2554 és egy 548 négyzetméteres épületet és elvégezni a kiegészítő munkákat is.

Az ajánlatkérő kizárja, hogy az ajánlattevők projekttársasággal pályázzanak.

A kiírás szerint nem tehet ajánlatot olyan cég, amely nem tudott az elmúlt három évben átlagban évi 2 milliárd forintos nettó árbevételt elérni, ezen belül pedig egészségügyi intézmény kivitelezéséből nem jutott legalább évi 1,5 milliárd forint nettó árbevételhez.

Az ajánlattevőnek fel kell mutatnia referenciaként legalább két felépített egészségügyi épületet minimum 2,2 milliárd, illetve 500 millió forint értékben.

Az ajánlattevőnek a legutóbbi teljes évben legalább 40 fizikai és 15 szellemi dolgozót kellett foglalkoztatnia.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékelésben az ár 70, míg a kivitelezési határidő 20 súlyszámmal szerepel.

A tenderre május 2-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutott cégeket május 14-ig értesíti az ajánlatkérő.
| kórházberuházás, egészségügy, egészségpolitika
2013-04-24 22:57:59
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop