A GYEMSZI kidolgozta a jövedelemkiegészítéssel kapcsolatos eljárásrendet

Kidolgozta az egészségügyi dolgozókra vonatkozó jövedelemkiegészítéssel kapcsolatos eljárásrendet a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) - olvasható a szervezet honlapján.

A tájékoztató szerint a jövedelemkiegészítés érdekében támogatást csak a költségvetési szervként működő egészségügyi szolgáltató igényelhet. A GYEMSZI az Országos Tisztifőorvosi Hivatal adatbázisa alapján értesítést küldött az érintett intézményeknek.

Az igénylés első lépéseként a GYEMSZI erre a célra kifejlesztett internetes felületén kell regisztrálni, amit május 27-től 29-ig lehet megtenni. Ezt minden szolgáltatónak el kell végeznie, még azoknak is, akik jelenleg nem érintettek a jövedelemkiegészítésben. A rendszerbe adatot feltölteni május 29-től lesz lehetséges.

A Magyar Közlöny április 26-i számában megjelent kormányrendelet értelmében július 20-ig kell megkapniuk első jövedelemkiegészítésüket azon egészségügyi dolgozóknak, akik a nyugdíjukról lemondva tovább dolgoznak az egészségügyben.
| egészségügy, bér, jövedelem
2013-05-27 04:19:39
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop