Együtt: több forrás kell az oktatásra és egészségügyre

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja a költségvetésben nagyobb összegeket fordítana a jövőben hasznosuló területekre, például az oktatásra, az egészségügyre, a korai fejlesztésre, az egészségmegőrzésre és az innovációra.

egészségügy, egészségpolitika | MTI Hírek13 | MTI
Szelényi Zsuzsanna szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján Magyarország legfontosabb problémájának nevezte, hogy a lakosság nem látja maga előtt, hogy milyen jövő vár rá. A 2017-es költségvetés is a jelennek szól, nem mutatja be, hogy hogyan segíti elő a stabil, megbízható holnapot - fogalmazott.

A kormány nem gondolkozik felelősen a költségvetésről, a büdzsében legalább ezer milliárd forintot nem a megfelelő célokra fordítanak - bírált a független képviselő. A presztízsberuházások közé sorolta a kormányzat Várba költözését, a Liget-projektet vagy a Magyarország érdekét "egyáltalán nem szolgáló" paksi bővítést.

Szelényi Zsuzsanna elmondta, módosító indítványt nyújt be annak érdekében, hogy kiépítsék a nők és kiskorúak védelmét szolgáló isztambuli egyezmény végrehajtását segítő intézményrendszert. Egy másik módosító javaslatával pedig azt kezdeményezi, hogy a büdzsé támogassa a családi napközik és bölcsődék fenntartását.

| egészségügy, egészségpolitika
2016-05-13 00:11:29

Web Design & Development Prowebshop