Fidesz: a szocialisták szétlopták és tönkretették az egészségügyet

A Fidesz-frakció szerint azok a szocialisták beszélnek egészségügyről és "zsebtömésről", akik amellett, hogy "szétlopták és tönkretették" az egészségügyet, jelenleg is "több korrupciós botrányban" érintettek.

egészségügy, egészségpolitika | MTI Hírek13 | MTI
A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy a nap folyamán sajtótájékoztatón Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese azt mondta, bár a magyar lakosságot a legjobban az egészségügy problémája érdekli, a kormánynak az a fontos, hogy Mészáros Lőrinc zsebét még jobban meg tudja tölteni.

A Fidesz azt írta: a szocialistákkal ellentétben, akik "csak elvették a pénzt az egészségügytől és hagyták a kórházakat leamortizálódni", a Fidesz-KDNP kormányzása óta "százmilliárdokkal több pénz jut az egészségügyre". Országszerte újulnak meg a kórházak, a rendelők, a mentőállomások, az orvosi eszközök. Béremelés indult az ápolóknak, orvosoknak, mentőknek és elkezdődik Budapest átfogó kórházfejlesztése is - sorolták.

Kiemelték, mielőtt az MSZP "zsebtöméssel dobálózik", válaszoljon arra, hogy a Czeglédy Csaba bűnszervezetéből, a "szétlopott" 4-es metróberuházásból és a "szeviépes Botka-botrányból" hány milliárdot tettek zsebre szocialista politikusok.

| egészségügy, egészségpolitika
2017-08-06 22:53:49


Talán most szóba állnak velük

Őszig adtak időt a traumatológusok a kormánynak, hogy rendezze a szakma finanszírozását.


A kormány a határon túliakra szórja a milliárdokat, közli a DK

Sajtóinformációk szerint közel százmilliárd forintot költene a kormány a határon túli magyarokra. Ezzel szemben az Emberi Erőforrások Minisztériumának csupán 4,2 mil...


Veszélyes szerek az interneten

Súlyos egészségügyi kockázatot jelent a Magyarországon is elérhető, interneten forgalmazott, MMS néven ismert csepp - hívta fel a figyelmet a tisztifőorvos és a kormán...


Nálunk is van már tigrisszúnyog!

Magyarországon is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog (más néven ázsiai zebraszúnyog); a rovar számos fertőző betegség potenciális terjesztője - figyelmeztet a Magyar Tu...


Elköltözik a Tüdőklinika

Új helyszínen, a külső klinikai tömb VIII. kerületi, Tömő utcai épületében működik július 2-ától a Semmelweis Egyetem pulmonológiai klinikája.