Kásler Miklós bebizonyította, hogy alkalmatlan

Az egészségügy helyzete, amely kimutathatóan a magyar lakosság legsúlyosabb problémája, és amelynek állapota az elmúlt nyolc évben tovább romlott, az új Orbán-kormány alatt immár morálisan is a mélypontjához érkezett.

Kásler, Liberálisok | MTI Hírek13
Bár a mostani ciklus azt az előrelépést ígérte, hogy ha nincs is önálló tárcája az egészségügynek, legalább a sok mindent magába olvasztó minisztérium élére két szakembert, orvost állítottak, a miniszterről azonban rövid időn belül kiderült, hogy alkalmatlan egy egész rendszer megszervezésére, működtetésére.

Alig néhány hónap telt el a kormány megalakulása óta, máris belső ellentétek feszítik szét a tárcát, távozik az ugyancsak volt kórházigazgató államtitkár, éppen a miniszter vezetési alkalmatlansága miatt. Kásler rövid idő alatt bizonyította: sem emberileg, sem politikailag, de ami még súlyosabb, szakmailag sem alkalmas a tárca irányítására.

A Liberálisok szerint önálló minisztérium létrehozásával és a több biztosítós modell kiépítésével elkerülhető lett volna, hogy a magyar egészségügy pár hónap alatt atomjaira kezdjen hullni. Bár Orbán Viktortól váratlan lenne, hogy belássa tévedését, a presztízsnél itt most sokkal többről van szó: a magyar emberek életéről.

Itt volna az ideje, hogy a miniszterelnök egyszer végre belássa tévedését, és önálló minisztérium keretében, a több biztosítós modell bevezetésével és a megfelelő emberekre bízva a vezetést elindítsa az egészségügy rendbetételét!

Kiadó: Magyar Liberális Párt

| Kásler, Liberálisok
2018-10-04 17:31:46
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop