Miből lesz 1500 milliárd az egészségügyre? Kérdezi az MSZP

Honnan lesz 1500 milliárd az egészségügyre, ha Orbán továbbra is közpénzből fizeti ki a csaláson kapott fideszesek büntetéseit? Azzal, hogy Kásler Miklós 1500 milliárdos fejlesztés jelentett be elismerte, hogy nagyarányú beavatkozásra van szükség, mert a magyar egészségügy romokban van.

egészségügy, MSZP | MTI Hírek15
Szükség is lenne a pénzre, de ismerve a minisztert tudhatjuk, hogy ez is csak egy hazug ígéret, semmi több. Honnan fog Kásler ennyi pénzt szerezni, ha az uniós pénzeket továbbra is ellopják és Orbán Viktor a rajtakapott fideszes politikusok és családtagok büntetéseit közpénzből fogja kifizetni?

Miért adna Orbán ennyi pénzt a miniszternek, hiszen az elmúlt kilenc évben kiderült, hogy a stadionok, a Várba költözés és a gyűlöletkeltő plakátok fontosabbak neki, mint az egészségügy. Ha egy kicsit is érdekelné Orbánt az egészségügy, akkor nem halnának meg 24 ezren amiatt, mert nem kaptak időben megfelelő ellátást.

A miniszterelnököt azonban az sem érdekli, hogy egyszerre két beteget műtenek ugyanabban a műtőben vagy az, hogy az édesanyáknak a gyermekük mellett a földön kell feküdniük a kórházakban.

Nem üres ígéretek kellenek, hanem európai szintű egészségügyet kell biztosítani a magyaroknak! Az uniós pénzekből pedig nem a fideszes oligarchákat kell finanszírozni, hanem az egészségügyre kellene a lehető legtöbb forrást fordítani.

Kiadó: MSZP Országos Központ
| egészségügy, MSZP
2019-03-01 10:56:00
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop