A Magyar Időkben hazudozott tovább Kásler

Az Eurostat felmérése szerint a 75 év alatti magyarok 41 százaléka úgy halt meg, hogy megmenthetőek lettek volna, ha megfelelő időben jutottak volna jó ellátáshoz. Ezzel az eredménnyel Magyarország egészségügyi fejlettsége a 22. helyen áll az EU-ban.

Kásler, MSZP | MTI Hírek13
Ennek ellenére Kásler Miklós arról beszél, hogy a magyar egészségügy a kontinens élmezőnyébe tartozik. Talán Afrikában, de nem Európában. A miniszter ismét hazudott, mert a valóságban sereghajtók vagyunk, aminek a következményei emberi életekben mérhető.

Saját maga "mosdatása" mellett a minisztertől csak egy dolgot tudhattunk meg: most készítik elő a terepet az egészségügyben a fideszes oligarcháknak. Az egészségügyi közbeszerzésekre már eddig is rárepültek a haveri cégek, most pedig az ellátást is ki akarják szervezni nekik.

Amíg évről évre egyre többen menekülnek a közellátásból és kénytelenek külön fizetni a magánellátásért az egészségük érdekében, addig az adófizetők pénzén a Fidesz-kormány tagjai luxus körülmények között, VIP ellátásban részesülnek.

Az MSZP ezt nem hagyja, ezért népszavazást kezdeményezünk a magyar egészségügyről, az emberek érdekében.

| Kásler, MSZP
2018-10-12 17:49:32
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop