A Magyar Traumatológus Társaság közleménye

Nyilatkozat a sajtóban megjelent "Leállhat a baleseti ellátás: ultimátumot adtak a traumatológusok" címen megjelent hírről

MTT, Magyar Traumatológus Társaság | InforMed Hírek16   InforMed | Sándor, K.
A Népszava online-ban a mai napon a fenti címen megjelent publikáció sajnálatos módon még a Magyar Traumatológus Társaság (MTT) közgyűlése előtt került publikálásra, ezért az érdemi információt nem tartalmazhat.

Az MTT Elnöksége határozottan elhatárolódik a fenti publikációtól. Határozottan visszautasítjuk azt az állítást, mely szerint "2019. szeptember 1-én, sem azt követően semmi nem történt".Az MTT Közgyűlése által megválasztott tárgyaló bizottság több hónapos közös munkával egyeztetett az EMMI-vel, mely során kidolgozásra került a traumatológiai ellátás finanszírozásának módosítása.

A módosítások megvalósítására az egészségügyi tárcától határozott ígéretet kaptunk. Az MTT mai közgyűlésének határozatáról az MTI-t tájékoztatjuk.

A Magyar Traumatológus Társaság kizárólag a betegek érdekeit szem előtt tartó szakmai munkát végez, és határozottan elhatárolódik bármiféle politikai megnyilvánulástól.

Kecskemét, 2019. szeptember 27.

Dr. Wiegand Norbert az MTT Elnöke

Dr.Flóris Istvánaz MTT főtitkára

Kiadó: MTT | MTT, Magyar Traumatológus Társaság
2019-09-28 10:46:55
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop