Az elkent járványkezelés ára

Az Egységben Magyarországért sajtóközleményében azt írják, hogy már 40 ezer ember hunyt el koronavírus következtében Magyarországon. Ez a szám is azt bizonyítja, hogy az Orbán-kormány járványkezelése kudarcot vallott.

| InforMed Hírek20   InforMed | Sándor, K.

Most, hogy az ötödik hullám elején járunk, tartanunk kell attól: az eddigieknél is nagyobb számban veszíthetjük el honfitársainkat. Felszólítjuk a kormányt, hogy ne nyerészkedjen a járványon, hanem tegye ingyenessé a lakosság számára a teszteket és folytasson valódi járványkezelést!- követelik.

Magyarország ismét élen jár a koronavírus-fertőzöttek és -halottak számában, amiért Orbán Viktor és kormánya felel. Továbbra sincs érdemi járványkezelés, felvilágosítás, elegendő számú tesztelés, ahogyan a lakosság sem kap őszinte, tényalapú, transzparens tájékoztatást. Tarthatatlan, hogy ilyen súlyos helyzetben a kormány érdemben nem lép semmit, pedig vasárnap maga az egészségügyért felelős miniszter jelentette be: minden eddiginél többen halhatnak meg a járvány ötödik hullámában, írják.

Az Egységben Magyarországért felszólítja minden idők legérzéketlenebb, legkapzsibb kormányát, hogy hagyjon fel a saját koronavírus-bizniszeivel, és - ha már eddig nem tette meg - foglalkozzon érdemben a kiszolgáltatott magyar emberekkel. 

Követeljük, hogy az Orbán-kormány indítson minden eddiginél átfogóbb oltási kampányt, döntsön a negyedik oltás beadásának lehetőségéről, bővítse a tesztelési kapacitásokat és biztosítson elegendő, megbecsült szakembert az általa lepusztított egészségügyben. 

Abban az ágazatban, ahonnan a Fidesz - a Mátyás király csontjait kereső illetékes miniszterével az élen - csak az elmúlt évben legalább 5000 dolgozót üldözött el, miközben kizsigereli a hősiesen helytálló, éhbérért is áldozatos munkát végző szakdolgozókat.

Az Egységben Magyarországért részvétét fejezi ki 40 ezer elhunyt honfitársunk családjának. A tavaszi kormányváltás után olyan egészségügyet építünk, amely minden magyar állampolgárnak elérhető és színvonalas ellátást nyújt, és amely méltó feltételeket kínál a dolgozóinak!- ígérik,

| járványkezelés, Magyarország, halálozás
2022-01-12 12:22:28
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop