Elég a titkolózásból!- DK

Azonnal hozzák nyilvánosságra a koronavírus magyarországi terjedésére vonatkozó hivatalos kormányzati előrejelzéseket!

| InforMed Hírek18   InforMed | Sándor, K.

Hiába kezdődött meg a második hullám, Magyarországon továbbra sem tudni semmit arról, hogy mi vár ránk az elkövetkező hetekben. A Nemzeti Népegészségügyi Központ szerint a szennyvízben végzett mérések azt mutatják, emelkedni fog a fertőzöttség, Szlávik János infektológus ugyanezekre a mérésekre hivatkozva mondja azt, hogy nem várható nagy járvány. 

A nagy kormányzati kapkodásban jelenleg semmi sem biztos, egy dolgon kívül: hogy a magyarok megint nem tudhatják, mi vár rájuk, mert a kormány és a kormány által felügyelt járványügy titkolózik és visszatartja az információkat.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a kormány fejezze be a titkolózást! Azonnal hozzák nyilvánosságra a járvány terjedésére vonatkozó hivatalos kormányzati előrejelzéseket! Hol találták a 365 új fertőzöttet? Vannak-e gócpontok, és ha igen, hol? Milyen intézmények érintettek a fertőzés terjedésében? Milyen intézkedések várhatóak a közeljövőben? Megint be fogják zárni az iskolákat? Megint ki fogják üríteni a kórházakat? 

Válaszokat követelünk, méghozzá most azonnal, mert nem lehet egy ország elől eltitkolni a valós járványhelyzetet! Európai magyarok vagyunk, jogunk van tudni, hogy mi történik most, és mi fog történni a következő napokban és hetekben!

Barkóczi Balázs 

a DK szóvivője


| koronavírus járvány, COVID-19, Magyarország
2020-09-03 10:12:40
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop