Hova tűnt a lélegeztetőgépek nagy része, kérdezi a DK

A Külügyminisztérium még tavasszal majd' 17 ezer lélegeztetőgépet vásárolt papíron, ráadásul a környékbeli országok gyakorlatától eltérően szó szerint csillagászati áron, mintegy 300 milliárd forintért.

| InforMed Hírek18   InforMed | Sándor, K.

Ezek egy részének a sorsáról viszont azóta sem tudunk semmit, hiszen a pánikkormány össze-vissza beszél: hol azt mondják, hogy a lélegeztetőgépek már régen megérkeztek Magyarországra, csak raktároztatják azokat, hol pedig a vámolás lassúságára hivatkozva próbálják megkerülni a választ.

A Demokratikus Koalíció azonnali magyarázatot követel: hol van, hová tűnt a pánikkormány által horroráron vett lélegeztetőgépek nagy része? Nem kevesebb, mint 94 milliárd forint értékű életmentő eszközről beszélünk, amivel a korrupt és oligarchabarát kormányzat jelenleg nem tud elszámolni. 

Tudjuk, hogy Orbánnak és a haverjainak ez már aprópénz, amiért le sem hajolnak, de nekünk, európai magyaroknak jogunk van tudni, hogy mi lett a csillagászati áron vett, de többségében csak papíron létező lélegeztetőgépek sorsa!

Varga Zoltán, A DK országgyűlési képviselője, frakciószóvivő| koronavírus, COVID-19, lélegeztetőgépek, GK
2020-12-06 15:03:22
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop