Kásler Miklós a betegek sírásója

Kásler Miklós úgy nyilatkozott a sürgősségi ellátásról, hogy úgy rendbe hozta azt, hogy "nem is talál rajta senki fogást, le is került a napirendről a kérdés".

| MTI Hírek15
Alig egy héttel később azonban beköszöntött a valóság és Budapest négy sürgősségi centrumából háromban nem tudtak súlyos, többszörösen sérült betegeket fogadni a szakemberhiány miatt.

Így is évente 24 ezer ember hal meg azért, mert nem kap megfelelő ellátást, Kásler miniszter "problémamegoldásairól" pedig most bebizonyosodott, hogy még több beteg életét veszélyeztetik Miniszterként elárult mindent, amire orvosként felesküdött, de most tehetne egy életmentő lépést valamennyiünk egészsége érdekében.

Mondjon le, de ne a nyugdíjas életbe meneküljön, hanem térjen vissza a gyógyításhoz! Dolgozzon abban a rendszerben, amit létrehozott! Ezzel még tehetne valamit a magyarokért.

Uniós szabályokra és forrásokra van szükség, mert az Orbán-kormány nem akarja biztosítani a minimumfeltételeket sem az egészségügyben. Az MSZP - Párbeszéd szövetség azért akarja megvalósítani a szociális Európát, hogy az unióban és benne Magyarországon mindenki időben, megfelelő ellátáshoz juthasson Európai színvonalú béreket a nővéreknek és az orvosoknak, európai egészségügyet minden magyarnak! Káslerék politikájával szemben csak így lehet biztosíthatni minden beteg számára a lehető legnagyobb esélyt a gyógyulásra.

MSZP
Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke
| Kásler, MSZP
2019-05-15 10:19:22


Újabb hungaricum

1,6 milliárd forintért szerzett be eszközöket a mentőszolgálat Kásler Miklós: a kormány mindig kiemelt figyelmet szentelt a mentőszolgálat fejlesztésén túl az ott do...


Hálapénz elleni kampány Romániában

A bűnszövetkezetbe álnéven beépülő, fedett nyomozók mintájára Romániában "fedett páciensek" segítségével próbálják leleplezni a kórházakban működő hálapén...


Mégsem volt minden rendben?

Hiányosságokat tárt fel a vészhelyzeti betegellátás ágazati irányításában az Állami Számvevőszék (ÁSZ) 2015 és 2017 közötti időszakot érintő ellenőrzésekor.


A DK a kisvasútról

Újabb milliárdokat akarnak elszórni Orbán Viktor kisvonatfüggőségére, miközben az ápolók és tanárok béremelését leszavazták


Kásler szerint minden tökéletesen rendben van

Csökkent a külföldön munkát vállaló orvosok száma, a 2010-ig tapasztalható kedvezőtlen trend mára megfordult - mondta Kásler Miklós. Jelenleg hatezerrel több orvos do...


data-full-width-responsive="true">