Hirdetés

További vezetőcserék a mentőszolgálatnál

További vezetőcseréket jelentettek be az Országos Mentőszolgálat csütörtöki állománygyűlésén, például a gazdasági területért, valamint az uniós fejlesztési programok irányításáért is új igazgató felel a jövőben - derül ki Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivőjének csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményéből.

mentőszolgálat, Országos Mentőszolgálat, Szócska |

MTI Hírek10

A Népszabadság csütörtöki számában írt arról, hogy a mentőszolgálat új vezetője megbízása után két nappal valamennyi főigazgató-helyettessel és igazgatóval közölte, hogy nem tart igényt a továbbiakban jelenlegi beosztásukban a munkájukra.

Győrfi Pál az MTI megkeresésére azt közölte: a mentőknél csütörtökön vezetői állománygyűlést tartottak, amelyen Szócska Miklós egészségügyi államtitkár is részt vett. Mint kiemelte: az államtitkár ezúttal is biztosította a mentőszolgálatot arról, hogy "a mentés biztonságát, a folyamatos betegellátó működés feltételeinek biztosítását a kormány prioritásként kezeli".

Burány Béla, az Országos Mentőszolgálat új, megbízott főigazgatója ismertette a szolgálat előtt álló főbb feladatokat. Beszélt továbbá arról, hogy a mentőszolgálat vezetésében személyi változások történtek, amelyek elmondása szerint elsősorban a megkezdett fejlesztések felgyorsítását szolgálják.

Az Országos Mentőszolgálat új, megbízott vezetőségében az operatív működésért felelős vezető Czirner József, a szakmai munka, képzések felelőse Temesvári Péter, a stratégiai ügyek felelőse Berki Zoltán, az uniós fejlesztési programok felelőse Gyöngyösi Péter lesz, a gazdasági területet pedig Sepsey György vezeti. Az érintett korábbi szakmai felsővezetők munkájára, tapasztalatára és tudására a jövőben is csapattagként számítanak a mentőszolgálatnál - olvasható Győrfi Pál közleményében.

Szócska Miklós hétfőn jelentette be, hogy a jövőben Burány Béla megbízott főigazgató irányítja az Országos Mentőszolgálatot. Az államtitkár akkor azt mondta: ez a váltás egyfajta sebességváltást, gyorsítást jelent a mentőszolgálat fejlesztésében.
mentőszolgálat, Országos Mentőszolgálat, Szócska

2013-04-11 21:13:29

Hirdetés

Legfrissebb

AZ ORVOS VÁLASZOL

Szakorvosaink válaszai olvasói kérdésekre

Mielőtt kérdez, keressen orvosaink korábbi válaszai között!

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop