Miért lépett ki a kormány az európai vakcina beszerzésből? Update: már meggondolták magukat

A magyar kormány továbbra is vegyen részt a koronavírus elleni vakcinák közös európai uniós beszerzésében - szólított fel az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti (EP) képviselője kedden.


Vészhelyzet Izraelben a dél-afrikai variáns miatt

Izraelben vészhelyzeti intézkedéseket vezetnek be a koronavírus eddigieknél is fertőzőbb afrikai változatának a megjelenése miatt.


Az EMA az 5 és 11 év közötti gyermekek számára is javasolja a BioNTech/Pfizer vakcináját

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) az 5 és a 11 év közötti gyermekek számára is ajánlotta a Comirnaty-t.


Izraelben oltják az 5-11 éves gyerekeket

Izrael kedden hivatalosan is elindította az 5 és 11 év közötti gyermekek koronavírus elleni oltási kampányát, másodikként az Egyesült Államok után.


Számos országban tüntetnek a korlátozások ellen

Európában tüntetéshullám söpör végig a koronavírus járvány miatt hozott intézkedések miatt. Most Belgium, Hollandia, Franciaország, Németország és Olaszország járványügyi helyzetét és a járvány kezelését mutatjuk be.


Ismét Európa a járvány gócpontja

Ezrével és tízezrével jelentették az új koronavírusos eseteket szerte Európából az adott országok illetékes hatóságai szombat este.


Erőszakorgia Rotterdamban

Hét ember megsebesült rendőrségi lövésektől péntek este Rotterdamban a járványügyi korlátozások elleni erőszakos tüntetésen - jelentették hírügynökségek.


Tiltakozások a korlátozások miatt Európában

Több európai városban tiltakoztak szombaton a koronavírus-járvány miatt bevezetendő újabb korlátozások ellen.


Bajorországból Olaszországba szállítanak betegeket, szigorú intézkedések

Tovább szigorítják Bajorországban az oltatlanokra vonatkozó korlátozásokat, a karácsonyi vásárokat és az éjszakai szórakozóhelyeket pedig bezárják, hogy lassítsák a vírus terjedését.


Orbán pénteki interjúja és a DK véleménye

Most "nyakig vagyunk a negyedik hullámban", a neheze ezután következik, és az egyetlen, ami megvéd, az oltás - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban. A DK közleményben reagált.


5 | | | | |
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop