Elég a titkolózásból!- DK

Azonnal hozzák nyilvánosságra a koronavírus magyarországi terjedésére vonatkozó hivatalos kormányzati előrejelzéseket!


Csehországban mi a helyzet?

Csehországban kedden 503 új igazolt koronavírus-fertőzöttet mutattak ki, ami a járvány tavaszi kezdete óta a legnagyobb esetszám - derült ki a cseh egészségügyi minisztérium honlapján szerdán reggel nyilvánosságra hozott adatokból. Szerdai hír, hogy Jarmila Rázová, országos tiszti főorvosnak is pozitív lett a vírustesztje.


Donald Trump és orvosa is cáfol

Donald Trump, illetve orvosa, Sean Conley is cáfolta kedden azokat a híreket, melyek szerint az amerikai elnöknek tavaly ősszel agyérgörcse vagy kisebb agyvérzése lett volna.


Hiába tagadták, mérgezés volt!

A Novicsok elnevezésű harci idegmérgek csoportjába tartozó anyagot mutattak ki Alekszej Navalnij szervezetében.


Lehet tüntetni! Csak maszkban!

A koronavírus miatti maszkviselés ellen tüntetők is csak maszkban tüntethetnek a jövőben Berlinben a német főváros keddi rendelkezése nyomán.


Tanévkezdés: sok a bizonytalanság

Nagyfokú bizonytalanság jellemzi a 2020/2021-es tanév indítását - mondta Szabó Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) elnöke kedden Budapesten.


Uniós biztosok nehezményezik a határok lezárását

Didier Reynders jogérvényesülésért és Ylva Johannson belpolitikáért felelős európai uniós biztos levélben fordult a magyar kormányhoz a Magyarországon bejelentett, a koronavírus-járvány terjedésének megelőzését célzó utazási korlátozások bevezetése miatt


Tanévkezdés

A koronavírus-járvány miatt fokozott óvintézkedések mellett, de hagyományos formában kezdődik meg a tanítás az iskolákban.


Határzár, sok kivétellel

Életbe léptek a koronavírus-járvány miatt elrendelt szigorított határvédelmi intézkedések kedden Magyarországon. Ideiglenesen a teljes belső határon visszaállította a határellenőrzést a kormány.


Kormányinfo, vissza a jövőbe

Visszatérünk szeptember elsejétől a járvány első hulláma idején alkalmazott szabályokhoz – jelentette be Gulyás Gergely a péntek délutáni Kormányinfón.


10 | | | | |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop