Uniós biztosok nehezményezik a határok lezárását

Didier Reynders jogérvényesülésért és Ylva Johannson belpolitikáért felelős európai uniós biztos levélben fordult a magyar kormányhoz a Magyarországon bejelentett, a koronavírus-járvány terjedésének megelőzését célzó utazási korlátozások bevezetése miatt


Tanévkezdés

A koronavírus-járvány miatt fokozott óvintézkedések mellett, de hagyományos formában kezdődik meg a tanítás az iskolákban.


Határzár, sok kivétellel

Életbe léptek a koronavírus-járvány miatt elrendelt szigorított határvédelmi intézkedések kedden Magyarországon. Ideiglenesen a teljes belső határon visszaállította a határellenőrzést a kormány.


Kormányinfo, vissza a jövőbe

Visszatérünk szeptember elsejétől a járvány első hulláma idején alkalmazott szabályokhoz – jelentette be Gulyás Gergely a péntek délutáni Kormányinfón.


Tagad a Kreml

A Kreml egyelőre nem látja indokát annak, hogy bűnügyi nyomozás induljon Alekszej Navalnij ellenzéki politikus megmérgezése címén - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak kedden Moszkvában.


Szigorú rendőri védelem alatt áll Navalnij

Az első német klinikai eredmények arra utalnak, hogy megmérgezték Alekszej Navalnijt, az orosz ellenzék vezérét - közölte a berlini Charité egyetemi klinika. A közlemény szerint Navalnij állapota súlyos, de nincs akut életveszélyben.


Navalnij megérkezett Berlinbe, a Charité-be szállították.

Engedélyezték 24 órát tartó huzavona után, hogy az ellenzéki orosz politikust Németországba szállítsák.


Navalnijt mérgezéssel vitték kórházba

Eszméletlen állapotban, mérgezéssel szállították kórházba csütörtökön Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust, miután az őt szállító repülőgép rendkívüli leszállást hajtott végre Omszkban.


Utazási korlátozások lesznek

Szeptember elseje utánra külföldi nyaralást senki ne szervezzen, különösen a déli országokba - mondta Gulyás Gergely. Az oktatás újraindítása elengedhetetlen az ország működőképességének fenntartásához, márpedig ehhez arra van szükség, hogy ne nőjön a fertőzöttek száma.


Vírus szkepticizmus - MOK

A Magyar Orvosi Kamara vezető testületeinek állásfoglalás adott ki a vírusszkepticizmussal kapcsolatban


| | | 13 | |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop