A DK újra lemondásra szólította fel Kásler Miklóst

A Demokratikus Koalíció ismét lemondásra szólította fel Kásler Miklóst, az emberi erőforrások egészségügyért is felelős miniszterét.


Van oltási terv, mondta Orbán

Várhatóan már a jövő héten elindul egy internetes és levélben történő regisztrációs lehetőség, hogy aki kér majd koronavírus elleni oltást, az már most feliratkozhasson, előjegyzésbe vetethesse magát


A fogorvosi alapellátáshoz is forrást kell biztosítani

A Magyar Orvosi Kamara közleményében azt írták: kérik, hogy a kormány biztosítsa a forrást a fogorvosi alapellátás fenntartható működéséhez is.


Trump még mindig nem érti

Donald Trump arra buzdította az amerikaiakat a hálaadás napján, hogy emlékezzenek az olyan "országalapító értékekre, mint a hit, a család, a felebarátság, és adjanak hálát a szabadság és a demokrácia elveiért".


Kormányrendelet

A veszélyhelyzet ideje alatt Pintér Sándor a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs vezetőjeként kijelölt, rendészetért felelős miniszterként irányítja a Országos Kórházi főigazgatóságot.


Az NNK szerint van infuenza vakcina

Továbbra is elérhető az ingyenes influenza elleni oltóanyag minden magyar állampolgár számára - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap az MTI-vel.


Ne kivételezzenek a nőgyógyászokkal!

A Magyar Orvosi Kamara közleményben tiltakozott az új jogviszony törvény korrupciót támogató kivétele ellen


Átmenetileg visszavonult a kormány

Enyhítené az orvosok béremeléséhez kötött feltételeket a kormány, de csak átmenetileg. A súlyos konfliktusokat generáló vitákat a választás utánra halasztaná.


Mi van az intenzív osztályokon?

A koronavírus-járvány során kialakult helyzet egyenes következménye az elmúlt tíz év "egészségügyellenes politikájának" állítja a Demokratikus Koalíció.


Ellenzéki vélemények a veszélyhelyzeti rendeletről

Az ellenzéki pártok gyorsan reagáltak a mehozott intézkedésekről, mely a Magyar Közlönyben megjelent. Általános véleményük, hogy az intézkedések nem elegendőek a járvány fékentartására.


| | | | 14 |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop