Hiába tagadták, mérgezés volt!

A Novicsok elnevezésű harci idegmérgek csoportjába tartozó anyagot mutattak ki Alekszej Navalnij szervezetében.


Lehet tüntetni! Csak maszkban!

A koronavírus miatti maszkviselés ellen tüntetők is csak maszkban tüntethetnek a jövőben Berlinben a német főváros keddi rendelkezése nyomán.


Tanévkezdés: sok a bizonytalanság

Nagyfokú bizonytalanság jellemzi a 2020/2021-es tanév indítását - mondta Szabó Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) elnöke kedden Budapesten.


Uniós biztosok nehezményezik a határok lezárását

Didier Reynders jogérvényesülésért és Ylva Johannson belpolitikáért felelős európai uniós biztos levélben fordult a magyar kormányhoz a Magyarországon bejelentett, a koronavírus-járvány terjedésének megelőzését célzó utazási korlátozások bevezetése miatt


Tanévkezdés

A koronavírus-járvány miatt fokozott óvintézkedések mellett, de hagyományos formában kezdődik meg a tanítás az iskolákban.


Határzár, sok kivétellel

Életbe léptek a koronavírus-járvány miatt elrendelt szigorított határvédelmi intézkedések kedden Magyarországon. Ideiglenesen a teljes belső határon visszaállította a határellenőrzést a kormány.


Kormányinfo, vissza a jövőbe

Visszatérünk szeptember elsejétől a járvány első hulláma idején alkalmazott szabályokhoz – jelentette be Gulyás Gergely a péntek délutáni Kormányinfón.


Tagad a Kreml

A Kreml egyelőre nem látja indokát annak, hogy bűnügyi nyomozás induljon Alekszej Navalnij ellenzéki politikus megmérgezése címén - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak kedden Moszkvában.


Szigorú rendőri védelem alatt áll Navalnij

Az első német klinikai eredmények arra utalnak, hogy megmérgezték Alekszej Navalnijt, az orosz ellenzék vezérét - közölte a berlini Charité egyetemi klinika. A közlemény szerint Navalnij állapota súlyos, de nincs akut életveszélyben.


Navalnij megérkezett Berlinbe, a Charité-be szállították.

Engedélyezték 24 órát tartó huzavona után, hogy az ellenzéki orosz politikust Németországba szállítsák.


| | | 4 | |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop