Megváltozott munkaképességű állás – lehetőség nehéz helyzetben

A változás nem a vég. A megváltozott munkaképesség közel sem jelent egyet azzal, hogy a lehetőségek teljes mértékben beszűkülnek. Napjainkra számos program és szervezet segíti a munkába állni kívánók képzését és elhelyezését. Ezért is fontos, hogy mindenki ismerje a lehetőségeket.


A kormány korlátozni akarja a Magyar Orvosi Kamara jogait UPDATE

A szokatlan időpontban, szombaton 13 órakor tartott kormányinfón Gulyás Gergely azzal vádolta meg a Magyar Orvosi Kamarát, hogy nyíltan visszaél a hatalmával, ha orvosokat fenyeget, amit a kamarának azonnal be kell fejeznie, véleménye elfogadhatatlan. UPDATE!!! A képen látható kivégzés megtörtént.


Hogyan lehet orvosként segítségünkre a digitális világ?

Az orvostudomány és a digitális világ egyaránt rohamosan fejlődik, a szálak pedig gyakran össze is érnek. Hogyan segíthet az orvosok számára az internet és az online marketing? Milyen hasznos lehetőségeket biztosít? Alábbi cikkünkben pontosan ennek járunk utána!


Az egészségügy jól teljesít, gond a kamarával van, a BM szerint

Sajtótájékoztatón reagált vasárnap délután a Belügyminisztérium a Magyar Orvosi Kamara (MOK) rendkívüli országos küldöttgyűlésére.


Az orvosok nyomásgyakorlásba kezdenek

Az egészségügyet nem szabad próba-szerencse alapon átszervezni. A Magyar Orvosi Kamara meghatározta követeléseit, politikai és társadalmi konszenzust várnak el az ellátás javítása érdekében.


Államtitkári nyilvános meghallgatás

A MOK röviden ismerteti véleményét az új egészségügyi rendeletekről. A Facebook-on megjelent videot Ön is megtekintheti. Link a lap alján.


4500 orvos hajlandó letétbe helyezni a felmondását

Rendkívüli közgyűlésen születhet döntés arról, milyen tiltakozó akciót támogat a magyar orvostársadalom, miután a parlament elfogadta az egészségügyi törvény módosítását, ráadásul úgy, hogy a kormány nem vette figyelembe a MOK javaslatait.


A MOK körlevelet küldött az orvosoknak az új törvénnyel kapcsolatban.

A parlament olyan törvénymódosítás elfogadása előtt áll, ami véleményünk szerint súlyosan veszélyezteti a betegbiztonságot, valamint a magyar orvosokra akarja ráterhelni az egészségügyi rendszer továbbra is kijavítatlan hibáit- áll a levélben.


A Magyar Orvosi Kamara Országos Elnökségének állásfoglalása

A tegnapi és a mai napon sajtóértesülések láttak napvilágot, amelyek alapján elkészült és rövidesen a kormány elé kerül egy, az egészségügy átalakításáról szóló minisztériumi törvényjavaslat.


Családtervezés egészségpénztárral – így csökkenthetjük a gyermekvállalással járó kiadásokat

Ha új családtag érkezik, a szülők igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt. Ez jelentős kiadással járhat, de az egészségpénztárral gondtalanabbá tehetjük a babavárást.


1 | | | | |
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop