Tökéletes szandálok nyárra

Nyáron a nők semmi másra nem vágynak, csak egy könnyed, jól szellőző lábbelire, amely kritériumoknak a női szandálok meg is felelnek. A női szandáloknak nem csak a színvilága nagyon változatos, de a stílusuk is, így mindenki megtalálhatja azt a darabot, amiben kényelmesen és jól érezheti magát.

| InforMed Hírek19   InforMed | Sándor, K.

A kedvenc színek között még ma is a barna és a fekete szerepel, hiszen ezek a színek szinte minden nyári ruhához tökéletesen passzolnak, legyen szó egy mini szoknyáról, egy lenge strandruháról, vagy egy irodai öltözetről. Miért az egyik kedvenc lábbeli a nők számára a szandál nyáron és milyen stílusú szandálok tetszenek a hölgyeknek?

A szandál imádatának okai

Nyáron mindenki izzad. A nők sem kivételek. Van, akinek jobban, míg másoknak kevésbé kell ezzel a „problémával” foglalkoznia. Az egyik ok, amiért a nők imádják a szandált, nem más, mint a jó szellőzés. Ezeknek a lábbeliknek a másik előnye, hogy rendkívül kényelmesek és maximális támogatást nyújtanak a lábaknak.

A meleg hónapokban nem csak a lelkünk szabadul fel, de a lábunk is fellélegezhet egy extra támogatást és kényelmet biztosító szandálban. Elenyésző előny, mégis fontos a rohanós napokon: könnyű fel - és levenni. Amikor késésben vagyunk, áldás egy olyan lábbeli, amibe csak belelépünk, és már indulhatunk is.

Egy, a ruhánkhoz és a stílusunkhoz illő szandál segítségével rendkívül jó összképet alkothatunk, akár a tengerparton nyaralunk, akár csak a városban ülünk be egy étterembe kávézni, vagy a munkahelyen viseljük azt. El is érkeztünk az utolsó előnyhöz, ami nem más, minthogy rengetegféle szandál megtalálható a kínálatban, így mindenki rálelhet arra a fazonra, színre és stílusra, ami a legközelebb áll az egyéniségéhez.

Mikor, melyik fazont viseljük? 

Alapvetően nincsenek merev szabályok, hiszen ma már nem csak a tűsarkú szandál lehet elegáns. A lapos talpú szandálok között is találunk olyan modelleket, amelyeket bátran felvehetünk egy ceruzaszoknyával, egy kosztümmel, vagy egy esküvőre szánt ruhával. És egy magas, vagy éksarkú lábbelihez is passzolhat egy sportosabb short, vagy egy lenge maxi szoknya.

A magassarkú szandálok rendkívül sokoldalúak, hiszen többféle stílusban kaphatók és többféle eseményen is viselhetők. A kényelmet, a csatos, állítható pántok biztosítják.

Az éksarkú szandálok között is találunk lazább és elegánsabb darabokat. A fiatalok és az idősebbek is kedvelik, és általában azok döntenek egy ilyen sarkú szandál mellett, akik biztonságosabban közlekednek egy ilyen, mint egy tűsarkú szandálban. Egy ékszandál meglehetősen romantikus is. Válasszunk egy egyszínű szandált és kombináljuk egy virágos, szellős ruhával. Nem is kell több a nyári hangulat megalapozásához.

A platform szandálok nem csak a fiatalok kedvencei, hiszen eltérő sarokmagasságuk miatt az idősebb korosztály is bátran viseli, akár egy lenvászon ruhával vagy nadrággal. Ezek a szandálok roppant kényelmesek és még a nap végére sem okoznak lábfájdalmat.

A lapos sarkú szandálok jó szolgálatot tesznek egy-egy városnézésen, ügyintézős, rohangálós napon, a strandon, egy kerti buliban. Nadrággal, shorttal és szoknyával is hordhatók, csakúgy, mint az idei év egyik slágere, az espadrille szandál, ami nem csak tengerpartra ideális, hanem akár még esküvőre is, csak a megfelelőt kell kiválasztanunk, amely a ruhánk színével és stílusával megegyező.

A gladiátor szandálok is rendkívül népszerűek idén nyáron. Viselhetők nyári fesztiválokon, baráti bulikon, lazább nyári eseményeken. Ha kedveljük a bohém stílust, ez a szandál nekünk való, akár rövidnadrágban, akár maxi szoknyával szeretnénk egy zenei, vagy más eseményre, fesztiválra ellátogatni.

Női szandálok és cipők széles kínálatát találhatjuk meg, ha ellátogatunk a CCC üzleteibe, vagy webshopjába. A CCC Közép – Európa egyik legnagyobb lábbeli – és kiskereskedelmi vállalata és Európa egyik legnagyobb lábbeligyártója.

| nyári szandál
2021-07-20 11:51:13
hírdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop