Harc a ráncok ellen – haszontalan és célravezető megoldások

Rengeteg trükköt próbálunk meg bevetni a ráncok ellen.
Melyik működik, és melyik nem?

Körömgondjaink

A körömlemez, mely ujjaink végét védelmezi, igen szorosan egymáshoz tapadó, párhuzamos szarusejtekből áll. Három oldalról körömredők (bőrredők) védik, míg a negyedik, szabad szélen folyamatosan növekszik.


A fürdősók egészségre gyakorolt jótékony hatásai

Tisztítják a bőrt, kiváló méregtelenítők, megnyugvást nyújtanak a megfáradt izmoknak. Csak néhány indok arra, hogy miért éri meg – akár rendszeresen is – a fürdővízbe minőségi fürdősót szórni.


Hajápolási tanácsok

Számtalan hajápoló termék kapható a boltokban, a hajkiegyenesítőktől kezdve a különféle kondicionálókig. Az alábbiakban néhány jó tanácsot ad egy vezető brit szakember, illetve eloszlatja a legáltalánosabb tévhiteket.


Bőrápolás nyár végén

Milyen elváltozások, tünetek érdemelnek nagyobb figyelmet bőrápolásunkban a nyár végén?


Tények és tévhitek az őszülésről

Ha megjelennek az első ősz hajszálak, sokan arra gondolnak, biztos a kimerítő munka, az alváshiány, vagy akár a gyerek az oka.


A szép női arc matematikája

A szépség nem csak a néző szemében jelenik meg, hanem a vizsgált személy szemeinek és szájának viszonyától is függ. Szemeink közötti távolság, illetve a szemek és az ajak távolsága döntően meghatározzák, hogy mennyire tartanak minket vonzónak, állítják amerikai kutatók.


A serdülőkori bőrápolásról

A faggyúmirigyekben gazdag területeken - orr és szájzugok közötti redők, hajas fejbőr határa, a szegycsont előtti bőrfelszín stb. - különösen zsírossá válhat a bőr.


A téli arcápolás fontossága

Amikor beköszönt a hideg, kivesszük a meleg ruhákat a szekrényekből. Ez helyes, mert télen fontos a kényelem. De mi a helyzet az arccal? Itt sem a sapka, sem a bunda nem segít. Hatékony termékekre van szükség a bőr védelmére a negatív külső tényezők ellen. Többféle krém, szérum, maszk és ajakbalzsam létezik. Melyik a legjobb? Eláruljuk!


Teafaolaj a hajhoz - univerzális csodaszer

Számos orvosi tanulmány és kutatás kimutatta, hogy a teafaolaj növényi kivonata különböző módokon támogatja a bőrt és a hajat.


Tökéletes szandálok nyárra

Nyáron a nők semmi másra nem vágynak, csak egy könnyed, jól szellőző lábbelire, amely kritériumoknak a női szandálok meg is felelnek. A női szandáloknak nem csak a színvilága nagyon változatos, de a stílusuk is, így mindenki megtalálhatja azt a darabot, amiben kényelmesen és jól érezheti magát.


33
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop