Harc a ráncok ellen – haszontalan és célravezető megoldások

Rengeteg trükköt próbálunk meg bevetni a ráncok ellen.
Melyik működik, és melyik nem?

Nyári bőrápolási tanácsok

2023. 06. 30

Nagyon sok olyan beteg keresi fel nyáron és kora ősszel a bőrgyógyászati szakrendelőt, akiknek panaszai és akár betegséggé súlyosbodó bőrelváltozásai a helytelen bőrápolás következtében alakultak ki.

Szépségtippek nyárra

2023. 06. 06

Hogy az izzasztó napokon se nézzen ki csapzottan, a legforróbb időben is fitt és friss legyen, fogadja meg tanácsainkat!

Költséghatékony sminkelés – avagy hogyan spórolj a sminkeken?

2023. 05. 24

Épp frissítenéd a sminkjeidet, mert például már lejártak, viszont nem szeretnél vagyonokat a drogériában hagyni? Akkor a következő cikk segíthet az okosabb vásárlásban. Gondoljuk át, mire van valójában szükségünk

Hatékony bőrápolás: íme a TOP-5 legjobb arcszérum kiváló vitaminokkal dúsítva

2023. 03. 13

Az arcszérum az arcápolás szerves részét képezi. A választás olykor nehéz lehet a széles választék miatt, ezért segítségül készítettünk egy válogatást a legjobbakból.

Tippek kopaszodás ellen

2023. 03. 12

Ne essünk pánikba, ha észrevesszük, hogy a homlokunk kicsit magasabb lett. A klimax környékén mind a férfiak, mind a nők veszítenek hajukból. Szerencsére vannak módszerek, amelyekkel megfordítható a hirtelen kopaszodás.

A bőr típusai, kozmetikai tanácsok és a kozmetikumok mellékhatásai

2023. 02. 15

A test ápolására ősidők óta különböző anyagokat alkalmaznak. A legmegbízhatóbbak a növényi és állati zsírokból (lúgokból) készített szappanok. A kémia fejlődése és a higiénés igények növekedése a korszerű kozmetikai szerek tömeges gyártását eredményezte.

Mióta létezik intim gyantázás?

2022. 11. 27

A gyantázást már sokan ismerik, de az intim gyantázás mindennapisága még csak most kezd elterjedni a köztudatban. Na de hogyan végzik a kezelést és miért olyan hasznos? Ki találta fel és mióta létezik egyáltalán az intim gyantázás? Mi a feltaláló története az intim gyanta esetében? Cikkünkben minden kérdésre fényt derítünk!

Körömgondjaink

2022. 11. 20

A körömlemez, mely ujjaink végét védelmezi, igen szorosan egymáshoz tapadó, párhuzamos szarusejtekből áll. Három oldalról körömredők (bőrredők) védik, míg a negyedik, szabad szélen folyamatosan növekszik.

A fürdősók egészségre gyakorolt jótékony hatásai

2022. 09. 03

Tisztítják a bőrt, kiváló méregtelenítők, megnyugvást nyújtanak a megfáradt izmoknak. Csak néhány indok arra, hogy miért éri meg – akár rendszeresen is – a fürdővízbe minőségi fürdősót szórni.

Hajápolási tanácsok

2022. 08. 24

Számtalan hajápoló termék kapható a boltokban, a hajkiegyenesítőktől kezdve a különféle kondicionálókig. Az alábbiakban néhány jó tanácsot ad egy vezető brit szakember, illetve eloszlatja a legáltalánosabb tévhiteket.

1 |
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop