Babafürdetés

A fürdés nagyon fontos része az alvást előkészítő esti rituálénak, segít kialakítani a napi ritmust a babák számára. Azonban a szülőknek is fel kell készülniük, hogy a fürdetés kényelmes és biztonságos legyen.


A babafürdető víz allergiát okozhat

Spanyol kutatók olyan módszert fejlesztettek ki, ami segítségével mérni lehet a kisgyermekek fürdetővizében jelen lévő allergének mennyiségét. A kutatók valódi mintákat vizsgáltak, és mintegy 15 különböző allergént mutattak ki a kozmetikumokban és a személyi higénés termékekben.


Baba a háznál

A kilencvenes évek elejétől sok édesanya gondolta úgy, hogy a rendszerváltozás a szülés demokratizálását is magával hozza és lehetőség nyílik a háborítatlan, otthoni szülésre. Mára kiderült: bizonyos kérdésekben nehéz előrelépni, különösen, ha ezt a hazai nőgyógyászok anyagi és presztízsveszteségként élik meg, s mindent megtesznek azért, hogy a szülés hatáskörükben, a kórházban maradhasson. Az uniós tagság mindenkinek új helyzetet teremthet...


Tippek kispapáknak

Semmi sem változtatja meg jobban egy férfi életét, mint első gyermekének megszületése. Hogyan találhatják meg a férfiak a helyüket az apaszerepben?


3D Ultrahang

Többnyire felnőttkori betegségeink kapcsán találkozunk először ultrahangvizsgálattal, melynek segítségével az orvos nem csak "vesénkbe lát", hanem meg tudja nézni belső szerveink szerkezetét, esetleges rendellenességeit is. Keveset tudunk arról, hogy az ultrahangvizsgálatoknak milyen fontos szerepük van már csecsemőkorban. Ezzel kapcsolatos kérdéseimre dr. Takács Ildikó radiológus orvos válaszolt.


Babaápolás

Nagyon sok családnál járok, s egyre inkább azt látom, hogy a szülők igyekeznek minden jót és drágát megvenni a babaápolási cikkekből. Ezt sokszor megtoldják még a rokonok, ismerősök ajándékai úgy, hogy némelyik szakboltnak is dicséretére váló készletek halmozódnak fel. Ráadásul nem is mindig az a legjobb, ami a legdrágább!


Ideális babaápolás

Az első életévben a baba bőre különösen érzékeny. Miképp maradhat egészséges, és mit kell tenni irritált bőr esetén?


Babaápolási 1x1

Hogyan ápolom helyesen gyermekemet? - a mamák számára ez nagyon fontos kérdés. Itt A-tól Z- ig mindenről olvashatunk, amiről ezen a területen tudnunk kell.


1
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop