A siker vonzereje

Gyakran úgy érezzük, hogy nem vagyunk elég sikeresek, eredményesek, és vágyakozva, csodálva és talán némileg irigykedve is figyeljük mások boldogulását. Sikertelenségünk okát legtöbbször a körülményekre és környezetünkre hárítjuk – pedig leginkább rajtunk múlik.

siker, pozitív gondolkodás | InforMed Hírek14:9-9   InforMed | Sütő, Gy.

A siker és kudarc

A siker energiájának létrehozása azon a tényen alapul, hogy a gondolatok energiát hoznak létre. Ez egyaránt vonatkozik az eredményességre és a sikertelenségre. A legtöbb embernek nincs tudomása arról, hogy gondolatai energiát hordoznak, miként kevesen vannak tisztában azzal is, hogy ebből kiindulva siker és kudarc is előidézhető.

A sikert és a bukást gondolataink irányultsága jelentősen befolyásolja. Azoknak, akik inkább az események kedvező kimenetelére összpontosítanak, azoknak nagyobb esélyük van arra, hogy jó teljesítményt érjenek el. Az is megfigyelhető, hogy a pozitív töltésű energia újabb sikereket vonz.

A siker energiájának megteremtése

Igaz, ami igaz: az életben gyakrabban van részünk kudarcban, mint győzelemben. Fontos azonban, hogy újra és újra felidézzünk múlt-, jövő- és jelenbeli sikereket, reméljünk, ne adjuk fel a küzdelmet, még akkor sem, ha a siker valószínűsége adott esetben csekély! A korábban átélt és feltételezett jövőbeli negatív tapasztalatok és érzések figyelmen kívül hagyásával pozitív energia hozható létre.

Sajnálatos módon sokan hajlamosak inkább szerencsétlen végkifejletű próbálkozásaikra emlékezni. Az foglalkoztatja őket, ami rosszul végződött, vagy amikor a pozitív eredmény nem volt kielégítő. Ezek mind negatív minőségek, amelyeknek negatív energiája még több negatív helyzetet és tévedést hoz létre.

Ha úgy érzi, hogy életének valamely területén nem minden alakul elvárásainak megfelelően, akkor tetteit próbálja meg gondolataival szabályozni! A kétségbeesés és a negatív hozzáállás csak tovább mélyítheti a körülmények látszólagos kilátástalanságát.

Számtalan esetben segíthet a viszonyulás megváltoztatása. Például, amikor valakinek nehezére esik emberek előtt beszélni, vagy érzése szerint képtelen bizalmat táplálni üzleti partnerei iránt, illetve rendszeresen összeütközésbe kerül valamelyik családtagjával, próbáljon módosítani spontán alapbeállítódásán, és gondolja át más szemszögből az eredményeket!

A siker felidézése újabb sikerekhez vezet

Ha kudarcai miatt kedvét vesztette, ne aggódjon! A dolgok előbb-utóbb jobbra fordulhatnak, ha energiáit, gondolatait pozitívan átalakítja. Az optimista beállítódás lényegesen nagyobb mértékben vonzza a jót, mint a pesszimista. Koncentráljon a jó teljesítményre, a sikerre, a kiváló minőségre!

A siker és a jó teljesítmény fontosságának megerősítésével könnyebben elérhető a boldogság. Ha valaki nagyszerű szülő, már az is szép teljesítmény. Ugyancsak dicséretes, ha valaki az emberek iránti szeretettől vezérelve irányít egy csoportot. Ha elvégez egy iskolát, az is szép eredmény. Ha kiváló humorérzékkel rendelkezik, az is. Ha törődik másokkal, szintén.

Képzelje el a sikert és a vele járó érzetet, a megvalósulást kísérő örömet!

Küldjön pozitív üzeneteket önmaga és mások tudattalanja felé, azaz mindenkinek, aki felelős lehet a kivitelezésben! Ekképpen megalkotva a pozitív töltésű sikerenergiát, önbecsülésének és önbizalmának visszanyerésével esélyei jelentős mértékben javulnak az élet küzdelmeiben.

Hogyan segíthet a kreatív energia?

Megismerve a kreatív, sorsot befolyásoló energia létrehozásának technikáját és alkalmazását, a megerősítő üzenetek tudatalatti felé küldésének és a siker átélésének mikéntjét, minden ember megteremtheti a saját boldogságát. Tanulja meg legyőzni önmagát, és űzze el korlátozó gondolatait, amelyek akadályozhatják az önmegvalósításban!

Az alábbi tanácsokat feltétlenül ajánlatos követni:
 • Csökkentse a stresszt!
 • Vegye kézbe életének irányítását!
 • Kössön tartalmas barátságokat!
 • Ismerjen meg új embereket!
 • Fektesse be pénzét!
 • Fejlessze és használja ki alkotókészségét!
 • Javítsa önbecsülését és önbizalmát!
 • Ne aggodalmaskodjon!
 • Élvezze a lelki béke nyugalmát!
 • Tegyen meg mindent egészsége megtartásáért vagy visszaszerzéséért!
 • Építse le pesszimista érzéseit!
 • Gondolkodjon el azon, hogyan tehetne szert több pénzre!
 • Merjen újra és újra próbálkozni!
 • Alkosson helyzeteket, illetve szükség esetén változtasson rajtuk!
| siker, pozitív gondolkodás
2018-01-09 11:47:28
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop