Hirdetés

Ellenőrzi egészségi állapotát és munkáltatóját?

Tisztában vagyunk vele, hogy a legnagyobb kincsünk az egészség. Ezért meleg sálat teszünk a gyerekeinkre, és elmegyünk orvoshoz kivizsgálásra. Jól akarjuk érezni magunk és egészségeseknek maradni. Hiszünk abban, hogy így meghosszabbítjuk életünket, hogy minél tovább élvezhessük! De gondolta-e valaha, hogy az egészségét a munkakörnyezete is befolyásolja, vagy épp a munkáltató?

munkahely |

InforMed Hírek29   InforMed | Sándor, K.

Kép: Hirdető

Az európai munkaerőpiac kutatásai szerint az elfoglaltság túltengése, az élet gyors tempója és a hosszabb munkaidő olyan jelenségek, amelyek egyre nagyobb részét érintik a társadalomnak. Ezek azt eredményezik, hogy rossz állapotban érezzük magunkat, nemcsak mentálisan, hanem fizikailag is. A krónikus stressz zavarja a hormonális gazdaság működését és az idegrendszer mechanizmusainak működését. Ez növeli a koszorúér-betegségek, mint a szívroham vagy a szívleállás, valamint a magas vérnyomás kockázatát. Az orvosok riasztanak, mert akár az állások 30 százaléka is követeli a dolgozóktól, hogy kényelmetlen testhelyzetben legyenek vagy nehéz tárgyakat emeljenek, sőt, hogy túlórázzanak. Lehet-e ezen segíteni?

Válassz munkaadót a Work or Not oldalról!

Mielőtt elkezdenéd a munkát egy vállalatnál, ellenőrizheted azt. Hogyan? Dönts az Work or Not oldal mellett. Az alkalmazottak leírják benne a tapasztalataikat a munkáról egy adott cégnél. Az értékeléseik leíróak, ami azt jelenti, hogy sokkal jobban visszaadják egy hely légkörét, mint az egyszerű számértékelések. Részletesen leírják, hogyan néz ki a munkanapjuk, milyenek a napi feladataik és hogyan alakulnak a kapcsolataik a munkaadóval. Ez a tudás lehetővé teszi számodra, hogy megítéld, tetszik-e neked a bemutatott munkahelyi kép. Végtére is, van, aki szereti a napjának állandó ritmusát, és vannak, akik szeretnek szabadon dönteni és lehetőségük van különböző időpontokban dolgozni a közérzetüktől függően.

Hogyan működik a Work or Not?

A portálon megtudhatja, hogy egy adott cégnél hogyan működik az együttműködés, a munkáltató hogyan bánik a munkavállalóival, akár kínál munkahelyi ebédet vagy valamilyen képzést, amely szükséges a szakmai fejlődéshez. Hogyan működik a Work or Not munkáltatói háttérellenőrzés? Csupán néhány egyszerű lépés!

1. Kattintson a linkre:  https://www.workornot.hu/companies

2. Írja be az ellenőrizni kívánt cég nevét a kereső mezőbe.

3. Lépjen a cégprofilra.

4. Olvassa el az elérhető megjegyzéseket.

5. Döntse el, hogy szeretne-e ilyen céggel dolgozni.

Hogyan befolyásolja az észszerű választás az egészségedet?

Minden nap döntesz az egészségedről. Megteszed ezt, amikor lépcsőn mész fel a negyedik emeletre, ahelyett, hogy liftet használnál. Megteszed ezt, amikor zöldség salátát választasz nagy sárga sajtos hamburger helyett.

A munkád évekre szóló választás. Hosszú ideig befolyásolja az egészségedet. Jobb tehát olyan munkaadót választani, aki pozitív munkakörnyezetet teremt, és lehetővé teszi, hogy a szakmai feladataidat barátságos légkörben végezd el. Ez valóságosan befolyásolja a jólétét. Válaszd azt, ami a legjobb számodra!

Szeretnél találkozni városod legjobb cégeivel? Tovább


munkahely

2023-03-13 13:58:51

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop