A sztárok titkai

A hírességek mindig remekül néznek ki. Akár a kifutón, akár filmekben vagy a televízióban látjuk őket, lenyűgöznek megjelenésükkel. Persze ez nem kis erőfeszítésébe kerül a sztároknak, hiszen a külsejükből élnek.

diéta, sztár, celeb | InforMed Hírek7   InforMed | Dobos, L.
A frizura és a smink mellett a sztároknak nagy gondot kell fordítaniuk az alakjukra is. Nem meglepő hát, hogy megvannak a maguk titkai, diétái, táplálkozási szokásai. Hét nő, hét híresség, hét módszer következik a mindig káprázatos megjelenésért:

1. Jennifer Aniston
A Jóbarátok sztárjának van sokak szerint az egyik legszexisebb teste Hollywoodban. Azért, hogy mindig formában legyen, Jennifer az ún. 40:30:30 módszer híve. Étrendje a következőkből áll:
40 százalék alacsony glikémiás szénhidrát (bab, gyümölcs, zöldség)
30 százalék zsírszegény fehérje (tofu, hal, csirke, pulyka, marha és sovány tejtermékek)
30 százalék esszenciális zsírsav (diófélék és magvak, olívaolaj).

2. Kate Hudson
A színésznő 30 kilót hízott terhessége alatt, és a szülés után ezt gyorsan le akarta adni, hogy ismét forgatni tudjon. Korábbi étrendjéről áttért a fehérjében gazdag diétára. Kisebb adagokat evett egyszerre, és edzéssel egészítette ki a diétát. Súlyt emelt és kardioedzést tartott, így sikerült négy hónap alatt megszabadulnia a súlyfeleslegtől.

3. Oprah Winfrey
A világ egyik legsikeresebb talk-show háziasszonyáról tudnivaló, hogy folyamatosan súlyproblémákkal küzdött. Ötvenéves korára azonban megtalálta a megoldást: szigorú edzés és jól megtervezett diéta. Heti öt alkalommal edz, naponta 30 percet tölt a futópadon és az edzőgépeken. Étrendje főként zöldfélékből, halból, dióból csirkéből és sovány tejtermékekből áll. Cukrot és lisztet csak keveset fogyaszt, és jó alakját annak is tulajdonítja, hogy este 7 után soha nem eszik semmit.

4. Gwyneth Paltrow
Kevesen hinnék, hogy az állandóan vékony Oscar-díjas színésznőnek is diétáznia kell. Étrendje sokban hasonlít Oprah Winfrey-éhez, ő is kerüli a cukrot és a lisztet. Gwyneth a makrobiotikus diéta híve, sok zöldséget, barna rizst és sovány húsokat eszik. A tejterméket száműzte étrendjéből, és minden nap jógázik.

5. Madonna
A Material Girl akár fitneszbajnoknőnek is elmenne. Az astanga-jóga segít alakját csúcsformában tartani, és a lábát sem teszi be gyorséttermekbe. Makrobiotikus étrendjében zsírszegény fehérjékben gazdag bioételek szerepelnek.

6. Claudia Schiffer
A német szupermodell párolt zöldséget és salátát vacsorázik, és délutánig csak gyümölcsöt fogyaszt. Kedvence a piros szőlő, a paradicsomlé és a gyógyteák.

7. Christie Brinkley
A szupermodell vegetárius, nem is tart otthon semmiféle hizlaló vagy egészségtelen ételt, nehogy véletlenül megkívánja. Édesség helyett édesgyökeret rágcsál, és ha gyorsan kell leadnia pár kilót, léböjtkúrán vesz részt.

Glamour
| diéta, sztár, celeb
2009-09-16 12:31:43


data-full-width-responsive="true">