Az Ön által kiválasztott kulcsszó az alábbi 8 cikkekben szerepel:
A rostokban gazdag táplálkozás enyhíti az asztmát, mivel befolyásolja az immunsejtek fejlődését - derült ki svájci kutatók eger...
Az alábbi tápláló falatok erősítik a csontokat, megelőzhetnek egyes krónikus betegségeket, javítják a látást, még az elmét is...
Több zsírt, konyhasót és kevesebb rostot fogyasztanak, továbbá rendszertelenül esznek az egyetemisták, és ugyanazokat a táplálkoz...
Ételeink rosttartalmának növelése csökkentheti a vastagbélrák kialakulásának kockázatát - idézte brit kutatók megállapítás...
Az elfogyasztott vörös és feldolgozott húsok mennyiségének csökkentése, a több rost étrendbe iktatása és a rendszeres testmozg...
Napjaink ételei nagyon rostszegények. Muszáj kiegészíteni őket.
Ha valaki mindenféle átmenet nélkül, egyik napról a másikra áttér a hagyományos
étkezésről reformkosztra, eleinte kellemetle...
A rost- vagy ballasztanyagok az élelmiszereknek azon alkotórészei, amelyek
nem alakulnak át energiává. Ez nem jelenti azt, hogy nin...