A főváros többségi tulajdonába kerülhet a Rác fürdő

A főváros többségi tulajdonába kerülhet a Rác fürdő, a budapesti városvezetés ugyanis úgy döntött, kivásárolja a Magyar Fejlesztési Bankot (MFB) a projektből - értesült a Napi Gazdaság.

Rác fürdő, | MTI Hírek10
A gazdasági napilap információi szerint az üzlet megköttetett és a fürdő a több mint 7 milliárd forintos hitelállomány harmadáért - 2,7 milliárd forintért - kerülhet át a fővároshoz, így Budapest többségi részesedést szerezhet a fürdőt felújító és a mellette levő telken négycsillagos szállodát felépítő Rác Nosztalgia Kft.-ben. A napilap értesüléseit a főpolgármesteri hivatal sajtóosztálya megerősítette, az MFB sajtóosztálya ugyanakkor lapzártáig nem válaszolt kérdéseikre.

A felújított fürdő és a mellette lévő hotel éppen három éve készült el, és azóta is üresen áll. Az üzemeltetésre az elmúlt években egy sor nemzetközi hírű hotelvállalkozás tett ajánlatot, de a tulajdonosok közti vita és a hiteltörlesztés körüli nézeteltérés lehetetlenné tette a megnyitást, amire most reális az esély - olvasható a lap pénteki számában megjelent cikkben.
| Rác fürdő,
2013-05-06 01:08:15
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop