Vizes gyógymódok

A különféle vizes gyógymódok emberemlékezet óta fontos kellékei az egészség megőrzésének, a betegségek megelőzésének, gyógyításának! ... már a rómaiak is! - konstatálhatjuk, miközben számba vesszük a "nedves" gyógymódok garmadáját. Ha velünk tart, kedves Olvasó, Ön is megismerkedhet a legnépszerűbbekkel...

Gyógyászati szárny épül a sóstógyógyfürdői élményfürdő épületéhez

Az elmúlt év szeptemberében gyógyhellyé nyilvánított Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn 900 négyzetméteres gyógyászati szárny épül az Aquarius élményfürdő épületéhez az idén - közölte az üzemeltető Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója sajtótájékoztatón szerdán az üdülőhelyen.


Közép-Európa legnagyobb egészségturisztikai központja lehet Zalában

Az ágazat fejlesztésével Hévíz-Keszthely 30 kilométeres körzetében Közép-Európa legnagyobb gyógy-, egészségturisztikai és rekreációs központja épülhet ki - derül ki a Zala Megyei Közgyűlés által csütörtökön elfogadott megyei területfejlesztési koncepcióból.


Gyógyhellyé nyilvánították Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőt

Gyógyhellyé nyilvánították Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőt, a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely településrésze az ország 16. gyógyhelye - jelentette be Kovács Ferenc (Fidesz-KDNP), a város polgármestere sajtótájékoztatón csütörtökön.


A főváros többségi tulajdonába kerülhet a Rác fürdő

A főváros többségi tulajdonába kerülhet a Rác fürdő, a budapesti városvezetés ugyanis úgy döntött, kivásárolja a Magyar Fejlesztési Bankot (MFB) a projektből - értesült a Napi Gazdaság.


A budapesti gyógyfürdők is megünneplik a víz világnapját

programokkal készülnek a budapesti gyógyfürdők a víz világnapjára: a pénteki napot a fürdőzés mellett kiállításoknak, gyógyvízkóstolásnak, múltidézésnek és az egészségmegőrzésnek szentelik az intézmények.


Együttműködési megállapodás a budapesti gyógyfürdők népszerűsítéséért

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) vezérigazgatója és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) turisztikai vezérigazgató-helyettese - tájékoztatta a Budapesti Városüzemeltetési Központ pénteken az MTI-t.


Mesterséges termáltavat alakítanak ki Zalakaroson

Zalakaroson új városközpontot alakítanak ki, amelynek fő eleme lesz az elfolyó gyógyvizet hasznosító, mesterséges termáltó, valamint a környék természeti értékeit bemutató park. A több mint 380 millió forintos beruházás támogatási szerződését szerdán írták alá.


BGYH: első helyen említi Budapest fürdőit a Spiegel Online

Első helyen mutatja be a budapesti fürdőket a német Spiegel Online abban az összeállításban, amelyet Európa legjobb fürdőiről készített - hívta fel a figyelmet a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. szerdán.


Elindult a csődeljárás a Rác fürdő ellen

A Fővárosi Törvényszék pénteken elrendelte a Rác Nosztalgia Beruházó és Szolgáltató Kft. gazdálkodó szervezet csődeljárását - olvasható az Index hírportálon.


Augusztustól "receptre is felírható" a mofettakezelés

Augusztus 1-jétől a társadalombiztosítás támogatja az úgynevezett mofetta-, vagyis a szén-dioxidos szárazfürdő-kezelést, amely Magyarország egyetlen gyógygázfürdőjében, Mátraderecskén érhető el - közölte a Heves Megyei Kormányhivatal vezetője csütörtökön az MTI-vel.


7
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop