Veszélyes házi gyógymódok

2022. 06. 28

Sok olyan házi gyógymódot ismerünk, ami jól működik, de vannak olyan „csináld magad” módszerek is, amelyek bajt okozhatnak. Az alábbi módszereket nem szabad kipróbálni.

Mit tehetünk az influenza tünetei ellen?

2019. 01. 06

A láz, torokfájás, orrdugulás, fájdalom és a hidegrázás – megkeseríthetik életünket. A vényre kapható vírus ellenes gyógyszerek a tüneteken is enyhíthetnek, de sok egyszerű megoldás létezik, az alábbiakban ezekről lesz szó.

Maradjon szellemileg fitt!

2016. 12. 19

A szellemileg éberek bizonyítottan hosszabb életre számíthatnak. Ezenkívül jobban érzik magukat, elégedettebbek, s környezetük megbecsülését is élvezik.

Tanácsok az öngyógyszereléshez

2015. 12. 11

Az öngyógyítás napjainkban egyre nagyobb méreteket ölt. Az emberek szeretnének felelősséget vállalni a saját egészségükért. A dolgukat megkönnyíti, de meg is nehezíti a médiában reklámozott rengeteg vény nélkül beszerezhető gyógyszer (OTC- Over The Counter).

Az öngyógyítás nagymértékben elterjedt az állatok körében

2013. 04. 15

Lényegesen elterjedtebbek az öngyógyítás különböző formái az állatok körében, mint korábban gondolták - állítja Mark Hunter, a Michigani Egyetem ökológusa, aki szerint a jelenség tanulmányozásával hasznos következtetésre lehet jutni az emberre nézve is.

Népi gyógymódok - orvosi ajánlással

2012. 04. 23

Lehet, hogy a náthára, gyomorrontásra vagy viszkető kiütésre épp a kamra polcán találjuk meg a legjobb gyógyszert. Igaz, hogy sok házi praktika inkább a kuruzslás körébe tartozik, de vannak, amelyek azért tartják magukat évszázadok óta, mert valóban hatásosak.

Sok minden a fejben dől el – a gyógyító gondolat

2011. 09. 28

Több, a közelmúltban készült vizsgálat szerint képzelőerővel sok mindent el lehet érni, némi fantáziával leküzdhetjük a szenvedélybetegséget, motivál a testmozgásra, és még a látásunkat is javíthatjuk vele.

Különös házi praktikák

2011. 03. 31

Természetesen jó, ha van otthon sebtapasz vagy vény nélkül kapható fájdalomcsillapító, azonban nem is gondolnánk, milyen kiváló, bár néha meghökkentő házi praktikák léteznek kisebb panaszok elhárítására.

Természetes gyógymódok égésre

2009. 07. 07

Az égési sérülések meglehetősen gyakoriak, mégis, sokan nem tudnak mit kezdeni velük. A legtöbben szenvednek és várnak akár több hetet is, míg elmúlik. Pedig van megoldás.

Hippoterápia - a segítség lóháton érkezik

2003. 06. 18

A "Hippoterápia" Gyógylovaglás és Lovastorna Alapítvány, Tatár András vezetésével, 1993-ban alakult azzal a céllal, hogy a fogyatékos és sérült emberek életminőségén egy különleges módszer segítségével javítson.

1 |
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop