Önmasszázs

Kellemest a hasznossal – ez minden masszázsra igaz. Ráadásul nem feltétlenül kell segítség hozzá, magunk is elvégezhetjük."A hobbimasszőrök", akik párjuk, családtagjaik elmerevedett testrészein és izomfájdalmain próbálnak segíteni néhány gyakorlatlan, mégis jóleső mozdulattal, tudják, milyen érzés a sötétben tapogatózni. Hiába olvasunk utána, melyek is azok a fogások és pontok, amelyek a masszázst nemcsak kellemessé, de hatékonnyá is teszik, kellő szaktudás és gyakorlat hiányában gyakran elbizonytalanodunk, hogy vajon valóban erre van-e szüksége a másiknak. A ráérzés és a visszajelzés természetesen segít, de ahhoz, hogy kellő önbizalmat nyerjünk, sok gyakorlatra van szükség. Az önmasszázs hívei szerint mi tudjuk a legjobban, mi a legjobb testünknek. A következő gyakorlatokat a nap bármely időszakában elvégezhetjük, ám a reggeli masszázs különösen nagy jelentőségű.


Önsegítő praktikák

Bár mindannyian szeretnénk örökké egészségesek lenni, még a komolyabb megbetegedéseket megúszó, szerencsés "makkegészségesek" is küszködnek időnként kisebb-nagyobb bántalmakkal, amelyek nem feltétlenül igényelnek orvost és gyógyszert.


Öngyógyító praktikák - Mindennapi problémáink kezelése otthon

A kiutat ebből a dilemmából a házi szerek jelentik, azonban a népgyógyászat és a gyógynövények mellett a "modern" alternatív módszerek (például az aromaterápia, a Bach-virágterápia, a masszázs és az akupresszúra) is kínálnak jól használható recepteket az apró kellemetlenségek kezelésére.


2
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop