Alvás és párkapcsolat

A biztonságos házasságban, vagy a stabil partnerkapcsolatban élő nők jobban alszanak, mint az egyedül élők, vagy azok, akik elvesztették partnerüket.. Erre utalnak legalábbis amerikai szerzők nyolcéves vizsgálatának eredményei.


Van vetélytársa?

Egyre fogy az önbizalma, mert párja más nőkkel flörtöl? Rosszul érzi magát, mert a nagy Ő más hölgyeket is alaposan szemügyre vesz? Ne keseregjen, mert van megoldás!


Meglátni és megszeretni?

Úgy tűnik, igaz a mondás, meglátni és megszeretni néha valóban egy pillanat műve. Legalábbis, a villámrandi résztvevőinek viselkedése érdekes megfigyelésekre adott lehetőséget a pszichológusoknak.


Hogyan szakítsunk?

Létezik-e egyáltalán fájdalommentes, becsületes szakítás? Lehet hazudni egy viszony befejezésekor? Szakíthatunk-e sms-ben vagy e-mailben, vagy jobb ezt személyesen megtenni? Lehet-e barátság a volt szeretők között?


A nő mint a szexualitás tárgya

Amerikai szakemberek felhívják a figyelmet arra, hogy mennyire ártalmas a lányok lelki és testi egészségére az, hogy a média mint szexuális tárgyakat mutatja be a fiatal nőket.


Azok a kiszámítható férfiak…

Ha valaki egyedül van és társat keres, nem árt, ha ennek az Indiana-egyetemen végezett kutatásnak az eredményét ismeri: könnyebb megítélni, hogy mennyire érdeklődik a férfi a nő iránt, mint fordítva.


Apa vagy szerető?

A férfiak arca a nők számára azonnal elárulja, hosszú távú kapcsolatra vagy egyéjszakás kalandra kellenek-e inkább, áll egy amerikai tanulmányban.


A rossz házasság beteggé teszi a nőket

A feszült, problémákkal teli házasságban a nők gyakrabban szenvednek depressziótól és más pszichés problémáktól, de gyakoribbak náluk a testi panaszok is, például a magas vérnyomás, vagy az elhízás.


Hány percig tart a jó szex?

Lehet, hogy a férfiaknak mindig is igazuk volt: nem is kell sok idő ahhoz, hogy egy nő kielégüljön az ágyban. A Sexual Medicine-ben tették közzé amerikai szexuálterapeuták azt a tanulmányt, amely szerint a szeretkezés optimális ideje 3-13 perc. Megdőlni látszik tehát az az általános nézet, hogy a kitartás a szex kulcsa.


Miért találnak vonzónak egy nőt a férfiak?

Azokat a nőket találják vonzónak a férfiak, akiknek magasabb az ösztrogén nevű nemi hormon szintje, legalábbis egy tanulmány ezt állapította meg.


1 |
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop