Tüzes szenvedély

A férfiak és a nők más "nyelven beszélnek" ­ főleg akkor, amikor a vágyról vagy a szerelemről van szó. Mit jelent ez? Ha végül mindketten elfogadják a másik igazát, mindketten megkaphatják azt, amit kívánnak ­ a beteljesült szerelmet.

férfi, , szerelem, szex, nÅ‘ | Ideál - Reforméletmód magazin   Celsus Kft. | Jeni, Zs.
A férfiak testiséget akarnak, míg mi nők elsősorban a szerelmet keressük. Azt szeretnénk, ha körüludvarolnának, sétálnának velünk, elcsábítanának és simogatnának. Ők viszont minél hamarabb el szeretnének jutni a hálószobáig, lehetőség szerint minden különösebb körülményeskedés nélkül. Tehát a két nem nem illik össze az ágyban. Vagyis el kell felejtenünk a nagy, szenvedélyes szerelmet? Semmi esetre sem!

Ehhez ma már nem elég, ha a férfi eléri célját, a nő ezzel nem elégszik meg. A férfi pedig azt kívánja, hogy partnerének is fontos legyen a szex. Mindkét nem azt érzi, hogy a szenvedély nem hűlhet ki. Inkább elválnak, mintsem fenntartsanak egy olyan házasságot, amelyben már kihunyt a szenvedély tüze.

Ezek nehéz idők a szerelemben, a házasságban, a párkapcsolatban. De nem szabad feladni! Ha mindkét fél egyaránt "szexszakértővé" válik és sok szeretettel, figyelemmel megtanulják, hogy a különbözőségüket miként kezeljék az ágyban és azon kívül, a varázs tovább él.

ELSŐ IGAZSÁG

A férfiak elsősorban testi kapcsolatot akarnak, a nők viszont szerelmet

Ön is azok közé a nők közé tartozik, akik érzelmeket és gyengédséget igényelnek, mielőtt kedvük lenne a szexhez? Szerelem nélkül nincs gerjedelem. A férfiaknak viszont szexre van szükségük ahhoz, hogy érzelmeiket egyáltalán észrevegyék. Ha a nők visszautasítják, azt a férfiak félreértik, s azt hiszik, hogy nem is akarnak tudni róluk. És ami még rosszabb, ha a férfiak rendszeresen nem találnak kielégülést, elfelejtik, menynyire szerették! Így sokkal célszerűbb, ha a nők ahelyett, hogy szexmániásnak kiáltanák ki a férfiakat, egyszerűen elfogadnák: a testi kapcsolat a férfi számára a szerelem legerősebb tanúbizonysága, és egyben kulcs is a szívéhez. Hálás lesz a nőnek, viszonzásképpen azt a gyengédséget fogja adni, ami után a nő áhítozik. MÁSODIK IGAZSÁG

A jó szex segít a szerelemben

Ha egy kapcsolatban gondok lépnek fel, sokkal többet ér, ha ágyba bújnak és ott igyekeznek a legmagasabb szintre eljutni, mintha vég nélkül csak beszélnek a problémáikról. Ha a testi kapcsolat örömmel végződik, a férfiak úgy érzik, szerelmük megerősítést nyert, így megszűnik bennük a feszültség. Ez pedig jót tesz a két ember közötti megértésnek is. Ezen az "úton" más területeken felmerült problémák is könynyebben megoldhatók!

HARMADIK IGAZSÁG

A férfiak célratörőbbek

Emlékszik még arra, milyen volt legelőször? Partnere milyen egyenesen tört a célja felé, Ön pedig inkább körbe-körbe simogatta. Végül hogyan fogta meg a kezét és vezette oda... "Itt..." ­ mondta. Egy életre szóló lecke! Megcáfolhatatlan tény, hogy a férfiak azt szeretik, ha rögtön a nemi szervükhöz nyúlnak, és ösztönösen ebből indulnak ki nálunk, nőknél is. Csak a tapasztaltabb férfiak tudják, hogyan gerjeszthetik fel fokozatosan vágyainkat. Azt, hogy először egész testünket kell simogatniuk, mielőtt a legérzékenyebb helyekhez érnének. Játékosan felfokozzák feszültségünket, és izgalmi állapotunkat a lehető legtovább fenntartják. Mi nők ezt így szeretjük.

NEGYEDIK IGAZSÁG

A férfiak sietnek, a nőknek idő kell

A férfiakat hormonrendszerük néhány perc alatt "feltúráztatja", de izgalmi állapotuk éppen ilyen gyorsan le is cseng. A mielőbbi "megváltásra" törekszenek, míg a nők éppen a lassan fokozódó feszültségben lelik örömüket. Bármilyen különösen hangzik is, kevés férfi van ezzel a kis különbséggel tisztában; ösztönösen abból indulnak ki, hogy a másik ugyanazt kedveli, amit ők. Ha a férfiak és a nők különbözőségüket szívügyüknek tekintik, egyszerű a recept: az első három perc a férfiaké, mialatt eljuthatnak a csúcspont közelébe. A következő húsz perc a nőké, annak érdekében, hogy közös pontban találkozva megkezdődjék az igazi szex.

ÖTÖDIK IGAZSÁG

Senki sem születik szexszakértőnek

A nők java része idegenkedik attól, hogy egyértelműen tudassa a férfiakkal, mi okoz neki legtöbb örömet az ágyban. A nők elvárják, hogy a férfiak megérezzék, hogyan kell viselkedniük. Jelmondatuk: Jól fogja csinálni, ha ő az igazi. Már csak azért is, mert nagyon nehéz a másiknak szeretettel megmagyarázni, mi és hogyan lenne a legjobb. Esetenként elég egy halk "hmmm...", mély sóhaj, vagy a kéz gyengéd elhúzása. A teljes mondatokkal viszont vigyázni kell! Egy olyasféle dicséret, mint például "Ez nagyon tetszik nekem" ­ irritálhatja a férfiakat, mert ebből arra következtethetnek, hogy a hölgy nem kapcsolta ki teljesen az agyát.

HATODIK IGAZSÁG

A "hipp-hopp" élénkíti a szerelmi életet

Jó ideig mindannyiunk fejében az a gondolat motoszkált: a szex csak akkor igazi, ha elegendő időt szánunk rá. A változatosság jegyében felejtsük el a betanított szexuális korrektséget, és engedélyezzük magunknak az érzelmeket és a gyengédséget egy-egy gyors szeretkezés keretében is. Szervezzük újjá szerelmi életünket, s adjunk lehetőséget a "gyorsbüfészex" mellett a simogatós, odabújós, ínyenc módon gyakorolt szerelmeskedésnek is.

HETEDIK IGAZSÁG

A férfiak mindig akarják, a nők nem

A nők szexuális érdeklődése szorosan kapcsolódik havi ciklusukhoz. Előfordul, hogy nem tudnak uralkodni vágyaikon. Nem sokkal később pedig csak az udvarlást várják el, semmi mást. Ez alapvető különbséget jelent a nők és a férfiak között, mivel az utóbbiak mindig akarják. Rossz, ha a nők alávetik magukat a médiák szexuális nyomásának és elhiszik, hogy a szexnek mindig orgazmushoz kell vezetnie!

NYOLCADIK IGAZSÁG

A férfiaknál az egyik fő szempont a látvány

Amikor a férfiak megpillantanak egy csinos nőt, alaposan megnézik maguknak, tekintetük végigsiklik egész alakján. Ilyenkor egyáltalán nem lényeges, hogy a férfi boldog vagy boldogtalan szerelemben él, házas, avagy agglegény. A férjek szemét mindig is vonzotta más csinos nők látványa! Ettől nem kell pánikba esni vagy féltékenykedni. Ha a férfi boldog a partnerével, a nézelődést követően azonnal a párjához fordul és bebizonyítja, hogy számára ő a legkedvesebb és a legszebb.

KILENCEDIK IGAZSÁG

Orgazmusnál a hölgyeké az elsőség

Szeretné elérni az egyidejű orgazmust? Igazán szép élmény, ha valóban természetesen alakul ki. Csak akkor nehéz, ha mind a férfi, mind a nő állandóan gondot csinál abból, mikor jött el az igazi pillanat. Sokkal jobb, ha mindez magától történik! Ha nem kell a másikhoz idomulni, vagy saját magát fékezni. A férfiak számára ez azt jelenti: a hölgyeké az elsőség! Majd rögtön követhetik, vagy várhatnak még egy keveset. Ez az eljárás a szerelmesek között erősebb kapcsolatot teremt, mint egy olyan egyidejű csúcspont, amelynél mindketten annyira magukkal vannak elfoglalva, hogy a partner átmenetileg egyáltalán nem is létezik.

TIZEDIK IGAZSÁG

A nőknek változatosságra van szükségük

A szex a nők számára akkor nagyszerű, ha feszültséget és változatosságot jelent. Azt akarják, hogy meglepjék őket. Minden alkalommal legyen kissé más, mint azelőtt. A szokatlan helyszínek, hirtelen helyzetváltoztatások szabályszerűen felpörgetik a vad vágyakat. Ha a nő már az elején tudja, hogy mi lesz a vége, nem jön igazán tűzbe. A férfi ebben is más: pontosan tudja, mi a célja, és nem fogja fel automatikusan a nő kívánságát. Valamikor régen kitalált magának egy "szabadalmaztatott receptet", ami partnernőjét a csúcspontra repíti. Ha egyszer már bevált, nem szívesen tér el tőle. Biztonságot és önbizalmat ad, mert tudja, hova vezet.

A SZEXKALAUZ ŐSE...Korábbi évszázadok szerelmeseinek az úgynevezett párnakönyvek szolgáltak gyakorlati útmutatóul. Ezek közül a leghíresebb a III­V. században keletkezett Káma-szútra, illetve a XVI. századi Ananga Ranga. Ez utóbbi kifejezetten arról szól, hogy a férfi és a nő egy életen át miként élhet örömteli életet egyetlen szerelmi partnerrel. A szabályok, gyakorlatok és előírások bősége méltó az aprólékossághoz. Részletes leírások ecsetelik, milyen akciókat hajtson végre a férj, és felesége testének mely részein, beleértve a nagylábujjat is, beosztva az egész holdnaptárra a nap és az éj nyolc órájának mindegyikét! Míg a Káma-szútrát a szerelmeseknek írták a minél teljesebb gyönyör eléréséért, addig az Ananga Rangát a férjeknek az unalom enyhítésére. Mint ilyen, csaknem minden későbbi szexkalauz ősének tekinthető.


A cikkben szereplő természetgyógyászati módszerek nem a tényeken alapuló orvostudomány eredményein nyugszanak és nem feltétlenül azonosak az InforMed szerkesztőségének álláspontjával.

| férfi, nő, szerelem, szex
2002-07-25 15:19:20
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop