Az ölelés tudománya

Hát persze, hogy szerelmeskedés alkalmával a másiknak okozott örömön kívül a kielégülés is fontos! De aki azt hiszi, hogy a kielégülés kizárólag testi forrásból ered, az nagyon téved. A TANTRA tanítómesterei szívesen adnak korrepetáló órákat. Néhány ötletükről Olvasóink most írásban szerezhetnek tudomást.

kielégülés, ölelés, szex | Ideál - Reforméletmód magazin   Celsus Kft. | Szűr, K.
BONDING-FÉLE LAZÍTÁS

Az orgazmus a megfelelő gyakorlatok elvégzése után egyszerre okoz lelki és testi kielégülést és boldogságérzetet.

Az a lényeg, hogy a két test mintegy összeolvadjon, ami a genitális orgazmusképességet fokozza a partnereknél. Ezért ­ azaz a lelki/testi tényezők egymásra hatása miatt ­ beszélnek a tantratanítók kettős orgazmusról, melynek vágyat fokozó gyakorlata a Bonding-féle lazítás.

Az előkészítő fázis mindössze 25 percet vesz igénybe, s bárki elvégezheti azokat előgyakorlat nélkül is. A pár meztelenül összebújik, s igyekszik a másik teljes testfelületéhez odatapadni. Egymásra fekvéssel vagy egymás mellé bújással. Először a két szerelmes külön-külön végzi el a légzőgyakorlatot, elképzelve, hogy minden kilégzéssel kiáramlanak testéből a rossz gondolatok és az idegesség is. Ezt addig műveli, amíg teljesen ellazul. Ez a fázis általában 5-10 percig tart.

ÉREZZÜK A MÁSIK MINDEN PORCIKÁJÁT!

Csak ha kitisztult a fej, akkor kezdődhet a második fázis: a rácsodálkozás a partnerre. Érintsük meg, érezzük bőrének illatát, érezzük szívdobogását, csak rá koncentráljunk, még légzésünket is hangoljuk egymáshoz. Ebben az állapotban a két test energiát cserél, és boldogságérzetünk nőni kezd.

A gyakorlat nagyon egyszerű, bár vannak olyan párok, akik csak néhányszori nekifutásra tudnak teljesen kikapcsolni, ellazulni. A gyakorlatot érdemes végigcsinálni, mert nemcsak magasabb fokú, erősebb kielégülést garantál ­ főképp a nőknél ­, hanem lelki megtisztulást is okoz. Sokan álmatlanságaiktól, vérnyomás- és idegi jellegű megbetegedéseiktől szabadulnak meg "mellékhatásként".

A KÖZÖS ERŐTÉR

A közös légzés hatására bio-elektronikus áramlás keletkezik, amely erős közös erőteret hoz létre. Sok frusztrált pár is meglelte örömét a szexben, s nagyon gyakran a libidóproblémák is megoldódtak önmaguktól. A gyakorlatlan, kezdő pároknak azt ajánlják a tantra beavatottjai, hogy próbálják végig a Kámaszutra összes pozitúráját, mert a nőknek a misszionárius helyzet önmagában ­ egyéb ingerlés nélkül ­ általában nem elégséges a kielégüléshez, mivel erogén zónájuk a hüvely mélyén található.

Az aktus végén ­ a bevezetéshez hasonlóan ­ fontos az utójáték is. A kedves és gyengéd simogatás, az apró puszik és a dicsérő megjegyzések nemcsak teljesebbé teszik a szeretkezést, hanem megerősítik az önbizalmat, és a kellemes emlék előkészíti a következő örömteli együttlétet is.

| kielégülés, ölelés, szex
2002-07-25 15:11:22
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop