Izgató szerelmi ceremóniák

A "gyors meneteket" felejtsük el! Következzen az erotikus felfedezés időszaka, lépésről lépésre. A rohanó világban és a nagy stressz miatt egyre ritkul és rövidül a párok szexuális együttléte. Emiatt egyre nagyobb az igény a meghitt, örömteli szerelmi kapcsolatra. Ha a partnerek mindketten tudják, hogyan teremthető meg finoman a kellő hangulat, mindketten hihetetlen csúcsokra juthatnak! Mennyi idő szükséges az élvezetes szerelemhez? Legtöbbször több, mint az átlagos fél óra. A gyors menetek általában nem váltanak ki igaz örömöt, jó érzést -állítják a hölgyek.

szex, szex | Ideál - Reforméletmód magazin   Celsus Kft. | Kovács, R.
VÁGYKELTŐ ILLATOK

A fenti megállapítás jogos. Hiszen a szex a nők számára csak akkor kielégítő, ha ésszel és érzelmekkel is részt tudnak venni benne. És ez az, amiről napjaink rohanó életvitele mellett a férfiak elfeledkeznek. A gyakorlatban természetesen hamar kiderül, hogy a gyors, forró menet nem tartogat semmiféle romantikát. Csak egyetlen előfeltétel teljesülése esetén szerez örömöt: ha a fantázia annyira szárnyal, hogy mindkettőjüket villámgyorsan felrepíti.

Bizonyos illatoknak is lehet kellemes, erotikus hatásuk.

A parfümök vagy illóolajok illata izgatóan hat. Az illatok gyorsan és intenzíven befolyásolják a tudatalattit. Fontos, hogy mindenki olyan szert válasszon, mely megfelel partnerének és a helyzetnek, s amely összeegyeztethető teljesen egyedi szerelmi illatával. Mindenképpen érdemes bevonni partnerét az illat kiválasztásába, hiszen ugyanazt az illatot sokan szeretik, mások talán nem is érzik. Így például a nehéz, édes illatok egyeseket lehangolnak, másokat izgatnak, a fanyar vagy kesernyés illatok néha csábítóak, másoknak hányingert okoznak.

Legkedveltebb csábító illatok: levendula, narancs, rózsa, szantál, geránium, ilang-ilang.

AZ ORGAZMUS NETOVÁBBJA

Mi a titka a tantrikus szerelmi ceremóniának?

Ha valaki hajlandó a szerelmi együttlét "forgatókönyv"-ével kapcsolatos elképzeléseit alapvetően átalakítani, számára a tantrikus módon átélt szerelmi együttlét változatos gyönyöröket kínál. És nemcsak neki, mindkét félnek! A tantrizmus fő célja a nő kielégítése. Egy férfi csak akkor bizonyul jó szeretőnek, ha képes magömlését késleltetni. Más szóval: röviddel a csúcspont előtt visszatartani, mely nagyfokú koncentrációt és mentális teljesítőképességet feltételez, és ez a képesség jórészt gyakorlással sajátítható el. Mindeközben hímvesszője izgalmi állapotban marad, orgazmus- közeli állapotot él át, s ezalatt társnőjénél egymást követik az orgazmusok. Ha pedig ezek után a férfi orgazmusa is bekövetkezik, az összehasonlíthatatlanul intenzívebb, mint átlagos szex esetén. Van-e olyan helyzet, amikor a férfi a szerelmi együttlétet csúcspont nélkül is átélheti, és azt követően mégis kielégültnek érzi magát?

A tantrikus szerelemben jártas férfiak azt gyakorolják, hogyan kell befejezni magömlés nélkül úgy az együttlétet, hogy közben kielégülést érezzenek. Az ezáltal gerjesztett örömteli, feszült állapot a tantrikus tanok szerint a férfi teljesítőképességét és egészségét hihetetlen mértékben képes hosszú távon javítani.

LASSÚ, NYUGODT SZERTARTÁS

Stresszes világunkban sokaknak nehezére esik, hogy szex közben elengedjék magukat. Csak fokozatosan "lendülnek" be, és attól félnek, hogy partnerük egyszer elveszti türelmét.

A szerelem alapköve a "lassúság felfedezése". Miért hagyjuk magunknak bebeszélni azt, hogy aki lassabb, az már silányabb is? A szerelmi játék alakuljon olyan szertartássá, melyet megnyugtató fények és meghitt hangulat kísér. Legyen gyertyafény, vagy kis teljesítményű lámpa, finom ágyneműk (a szín se mindegy!). Ne kapcsoljunk be rádiót, nehogy a hangulatos zenét napi katasztrófákról szóló prózai hírek szakítsák meg. Keressünk hosszú műsoridős CD-ket, beállíthatjuk a CD-fordítást is azért, hogy a zene befejeződése ne hasson kijózanítóan. Már a vetkőzés is legyen szertartásos. Hogyha a partnernő különösen szép fehérneműt visel, barátja biztos szívesen elidőzik ennél a pontnál ahelyett, hogy a fehérneműt letépné.

Előfordul az is, hogy a hölgy panaszkodik: barátom azt szeretné, hogy sok időt szánjunk a szexre, engem azonban idegesít, valahol sebzettnek érzem magam, gyakran azt kívánom, hogy minél hamarabb fejezzük be az együttlétet.

A késői magömlés a férfiasság jele. A kelet-ázsiai szerelmi művészetben a szerető legfontosabb célja, hogy magömlését viszszatartsa. Hogyha a nő hosszan tartó szex esetében sem kerül izgalmi állapotba, valóban lehetséges, hogy sebzettnek érzi magát, és türelmetlensége ez esetben érthető. Lehetséges az is, hogy hüvelyi szárazság okozza a problémát, melynek kiküszöbölése céljából nőgyógyászával felírathat krémet. S ha ezután is unalmasnak tűnik a hosszú szerelmi aktus, be kellene csempészni egy kis változatosságot együttlétükbe. Beszélgetés, nevetgélés, kis szünetek közben -a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. Biztatásul megegyezhetünk abban, hogy egy szerelmespár számára hosszú távon a gyors szex nem kielégítő.

A hétköznapok rohanásáról nemritkán az ágyban sem tudunk megfeledkezni. Hazaérve a munkából, nem tudjuk az ajtó előtt hagyni a stresszt. A mai ember tipikus problémája: sok párnak időre van szüksége hozzá, hogy hazaérve a munkából, ráhangolódjon a magánéletre. Különösen akkor, ha hivatásuk erősen igénybe veszi őket. Ám éppen felelősségteljes munkakör esetében elengedhetetlen a kielégítő szexuális élet.

| szex
2002-10-03 18:08:58
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop