A csipke időtlensége az esküvői ruha trendekben

Az esküvői ruha kínálat folyamatosan bővülő változatosságot mutat. A különböző korok stíluselemei egyre merészebb kombinációkban találkoznak és mellette töretlenül erősödik az uralma a klasszikus megjelenésű daraboknak is.

| InforMed Hírek20   InforMed | Sándor, K.

Egy esküvői ruha kapcsán az első, ami bárkinek eszébe juthat, az a magával ragadó esztétikum, emellett viszont érdemes szót ejteni a kényelem fontosságáról is. Különösen igaz ez abban az esetben, ha a menyasszony áldott állapotban készül kimondani a boldogító igent. Szerencsére a kismama esküvői ruha kínálat ma már rendkívül színes és sokoldalú, így ez esetben sem kell lemondani a divatos és fejedelmi megjelenésről.

A szalonokban rendszerint évről évre frissül a felhozatal, ugyanis az esküvői ruha márkák igyekeznek felzárkózni a legújabb trendekhez. Bizonyos elemek szinte kortalannak minősülnek, mint például a klasszikus csipke, ami mindig is figyelem középpontjában szerepelt és nem kérdés, hogy miért. A romantikus vonások kétségtelenül hangsúlyosak egy házasságkötés esetében és keresve sem találnánk olyan díszítőelemet, ami romantikusabb lenne a csipkénél.

Természetesen igaz ez olyankor is, ha az esküvői ruha vonalvezetése egyébként ultramodern elgondolás mentén született meg egy kreatív divattervező jóvoltából. Nőies és finom részletek alakíthatóak ki a segítségével de pont az a különleges a csipkében, hogy szinte lehetetlen túlzásba esni vele. Magától értetődően rengeteg múlik a szabásmintán és a minták elhelyezkedésén, de a lényeg, hogy egy igazán érdekes anyagról van szó, ami szinte végtelen variációt rejt magában.

A hagyományok kreatív újraértelmezése jellemző a menyecske ruha fazonokra is. Az uralkodó szín itt továbbra is egyértelműen a piros, azonban egyre inkább találkozhatunk merész, szokatlan tónusokkal is.

Egy esküvő kapcsán nem lehet félvállról venni a megjelenést és ez nem csak a menyasszony és a vőlegény vonatkozásában számít alapszabálynak. Amennyiben vendégként vagyunk jelen az eseményen, lényeges, hogy a viselt alkalmi ruha esküvőre szabott legyen, ne pedig a hétköznapok viseletét idézze. Legyen akármilyen laza is az adott ünnepség, érdemes a kissé elegánsabb összhatás felé igazítani a szettünket. Egyre nagyobb divat, hogy egy esküvői meghívó dress-code-ot tartalmaz, ilyenkor könnyebb dolgunk van, mivel nem kell törnünk a fejünket a ruha stílusán.


| esküvói ruha
2022-05-12 12:41:32
hírdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop