A jobb szexért

Az alábbiakban nagyon egyszerű tényeket adunk közre. Talán éppen egyszerűségük miatt sokan nem is gondolnak a most következőkre, pedig ezek apró, de elengedhetetlen feltételei annak, hogy egy nő teljesebb életet éljen a szex révén is.

orgazmus, szex | InforMed Hírek14   InforMed | Dobos, L.

Minden nőnek van egy holtbiztos pozitúrája, találja meg az önét!

Természetesen kísérletezzen újdonságokkal, mindenfélével, ami jól esik, de keresse meg a holtbiztos mozdulatot vagy pozitúrát, hogy ha orgazmusra vágyik, biztos legyen benne, hogy megkapja.

A kedvenc pozitúra idővel változhat

Lehet, hogy fiatalabb korában kedvelte az akrobatikus mutatványokat és a különféle segédeszközöket, most azonban intimebb kapcsolatra vágyik (vagy épp fordítva). Az, amire fizikailag vagy érzelmileg vágyik egy nő, idővel változhat, figyeljen oda magára, és alkalmazkodjon ahhoz, ami éppen most tűnik a legjobbnak.

A férfi nem nézi a hibákat

Szakemberek szerint a szexuális izgalom állapotában a férfiban olyan neurokémiai folyamatok zajlanak le, hogy szinte megrészegülnek, eszükbe sem jut a nők életét megkeserítő hibákkal, narancsbőrrel, ráncokkal foglalkozni. Vesse le a gátlásait!

Ne becsülje le a puha vagy épp ropogós ágynemű közti szeretkezést sem

Sok nő néha már kötelességének érzi, hogy a konyhakövön, a repülőgép vécéjében vagy a csilláron szeretkezzék. Nem szégyen, ha a finom puha ágyban esik jól.

A szex-szel kapcsolatos közhelyekben az a lényeg, hogy működnek

Igenis, vegyen ki egy szállodai szobát. Randevúzzon késő este. Mehet a habfürdő is, no meg az illatgyertyák. Ne féljen a sztereotípiáktól sem!

Nem igaz, hogy mindenki másnak jobb a nemi élete

Nincs olyan, hogy „normális” mennyiség a szeretkezések számát illetően, Csak egy kérdés létezik: Önnek megfelel-e az, amiben része van?

Kérje partnerétől, amit szeretne

Még ha zavarba is jön, megéri pontosan elmondani, mi esik jól.

Kell az átmenet

Nem lehet a munkahelyi meeting vagy az óvodai szülői értekezlet után azonnal szexistennővé változni, a jó szexre rá kell hangolódni. Zuhanyozzon le egyedül, hallgasson zenét vagy akár olvasson, de mindenképpen adjon időt magának az átmenetre.

Minél többet kap, annál többet akar majd

A jó pillanatokra gyakrabban vágyik az ember, de ennek a fordítottja is igaz, ha túl sok idő telik el szex nélkül, könnyen elfelejtheti, milyen jó is az valójában.

Az önkielégítés nem csak a magányos korszakokban alkalmazható

Ellenkezőleg, azon kívül, hogy jól esik, megmozgatja a partner fantáziáját is.

Ne koncentráljon az orgazmusra

Ha az agya kattog, lesz-e… milyen lesz… nem sikerül… akkor biztos, hogy nem jön össze. Ne gondolkozzék, foglalkozzék az érzéseivel!

A megtervezett szex is lehet olyan jó, mint a spontán

A felkészülés, várakozás felér egy előjátékkal.

Ön is rásegíthet

Ha fel akarja gyorsítani a happy-endet, nem baj, sőt, kívánatos, hogy besegítsen a kezével is akár.

Van, hogy inkább a kiadós alvást kívánjuk

Nem jelenti az intim kapcsolat végét, ha egy alkalommal semmi másra nem vágyik, mint egy jó alvásra. Nem kell kétségbe esni.

Néha azonban ennek épp az ellenkezője működik

Van olyan helyzet, amikor a kezdeti húzódozás, egyszer csak heves kívánásba csap át, ne adja fel azonnal.

A hüvelytorna igen fontos

A különféle hüvelytornák, kegel-gyakorlatok erősítik a hüvelyizmait, a szex jobban irányítható lesz, erősödik az orgazmus is.

Változtasson a fogamzásgátló módszerein

Az első választás lehet, hogy beválik egy darabig, de nem árt egy idő után újragondolni. Más módszer alkalmas egy vad szerelmi kapcsolatban, mint egy meghitt monogám házasságban, ráadásul például szülés után a női szervezet is megváltozik, más módszerek alkalmazását teheti szükségessé

A „rossz hírű” pozitúrákat is érdemes kipróbálni

A kutyapózzal, a kezek bevetése nélküli szex-szel és egyéb változatosságokkal érdemes kísérletezni, nem baj, ha ettől vadnak, akár közönségesnek tűnik - elsősorban önmaga előtt.

A szex közben érzett fájdalom nem normális

Egyszer-egyszer, főként kellő előjáték híján, érezhet némi kellemetlenséget, de a tartósan fájdalmas szex esetén keresse fel orvosát. Lehet, hogy egy szimpla gyulladás vagy fertőzés, de semmiképpen sem szabad szenvednie szex közben.

Bárhogy néz ki a hüvelye, az a normális

Nem, nem kell szakembernek látnia ahhoz, hogy Ön ezt elhiggye.

A kiegészítők hasznos barátok

A különféle vibrátorok, golyók, szokatlan alakú párnák, bármi alkalmas az élvezet fokozására. És ha nem, nevetni még mindig lehet rajtuk, ami szintén vágykeltő hatású.

A férfi így mutatja ki szerelmét

A nőknek biztonságérzet, szerelem kell ahhoz, hogy a szexet akarják, a férfiaknak a szex szükséges ahhoz, hogy ezeket a jó érzéseket megkapják. Számukra az, ha szeretkezni akarnak, lehet a békülés jele épp úgy, mint szerelmi ajándék.

Bármennyire szeretne is aludni szex után, keljen fel, és menjen ki pisilni

Hogy miért? Azért, hogy ne kapjon húgyúti fertőzést.

Mire visszamegy, a partnere már horkol

Az ejakuláció előkészítése és maga a kilövellés izomfeszülést okoz. Ha elcsitult a gyönyör hulláma, alvást előidéző hormonok szabadulnak fel a férfi szervezetében. Egyszóval: nem tehet róla, elalszik.

A szex minősége a korral együtt javul

Vagy a gyakorlattal, vagy a partnerrel töltött idővel együtt, netán valamennyi tényező együttes hatására. Előttünk a fényes jövő!

| orgazmus, szex
2018-04-20 10:18:04
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop