Az esküvői ruha kiválasztása magában egy művészet

Az esküvői ruha lehet, hogy csak egy apróságnak tűnik (főleg a vőlegénynek), de higgyük el, hogy sokan abba a hibába estek már, hogy ezt túlságosan a szervezés végére hagyták és ezzel extra stresszt kreáltak mind saját maguk, mind a választott esküvői szalon számára.

| InforMed Hírek19   InforMed | Sándor, K.

Ugyanez iigaz lehet a szalagavató ruha esetére: akár a mi felelősségünk az egész osztály (hölgyei) ruhájának a kiválasztása és megrendelése (bérlése), akár csak a saját ruhánkat kell intéznünk, nem szabad túl sokáig várni a szervezéssel.

De vissza az esküvői ruha témájához. Szerencsére rengeteg féle esküvői ruha kölcsönözhető manapság. Míg a legtöbben a hagyományos fehér színt (vagyis ennek egyik árnyalatát) választják, a fazonban, megjelenésben óriási eltérések vannak.

Létezik méret szerint kismama menyasszonyi ruha (ez esetben inkább a vásárlást, mint a bérlést szokás ajánlani), molett / plus size esküvői ruha, míg stílusban uszályos, sellő fazonú, hercegnős és királylányos, különböző selymekből készültek, csipkések, hosszú- és rövid ujjúak, egyenes szabásúak, letisztultak, de habos-babosak is.

Mennyire fontos egy esküvői ruha kiválasztása?

Azon túl, hogy a teljes násznép, vagyis családunk, barátaink, ismerőseink ebben csodálnak meg minket / a menyasszonyt, ez lesz az esküvői képek legfontosabbikán. Kerüljenek a képek a Facebookra, Instagramra vagy médiára, vagy hagyományos nyomtatott formában a nagyszobánkba (és szüleink, rokonaink stb. polcaira), a menyasszony és ruhája középpontban lesznek. 

Ezért különösen érdemes egy valóban olyan ruhadarabot választani, amelyben menyasszonyként életünk egyik, ha nem "a" nagy napján tényleg pontosan úgy nézzünk ki, ahogy szeretnénk.

Ezzel is összefügg a választás, hogy az esküvői ruhát érdemesebb-e megvásárolni vagy bérelni. Nyilván mindkét oldalon vannak pro és kontra érvek, de érdemes figyelembe venni, hogy az esküvő egyszeri alkalom az életben (vagy ha nem is, semmiképp sem mindennapi esemény), így mindenképp érdemes olyan ruhát választani kölcsönzésre, amelyben a menyasszony valóban jól érzi magát. 

Egyeseknek a bérelt ruha inkább ilyen (például azért, mert ez környezetbarátabb és olcsóbb megoldás), mások viszont úgy érzik, hogy életük egyik legfontosabb napján nem akarnak olyan ruhát kölcsönözni, amit már valaki más is hordott.


| esküvői ruha
2021-11-23 11:02:47
hírdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop